Nikoli ne nehamo delati na kakovosti

Nikoli ne nehamo delati na kakovosti

Zavedanje kakovosti je stalna prednostna naloga našega poslovanja. Vemo, da za vsakim naročilom nekdo stoji, da je vsaka dostava prešteta in ocenjena. Zato delamo v skladu s strogimi protokoli s stalnim testiranjem in označevanjem, s čimer zagotavljamo, da vsak izdelek v naši ponudbi izpolnjuje naše obljube. Vse zato, da vam lahko s ponosom ponudimo odlične izdelke – in 7-letno garancijo na celotno ponudbo.

Izdelki, ki jim lahko zaupate – leto za letom

Zgradili smo podjetje, ki temelji na konceptu pomagati ljudem, da se dobro počutijo na delovnem mestu, z dobavo pohištva in opreme za različne delovne situacije. Zato vedno želimo, da naše stranke zaupajo našim izdelkom. Želimo, da veste, da je vsak od njih varna izbira, ki prestane preizkus časa in vam zagotavlja funkcije in udobje, ki ga pričakujete - leto za letom. Kot taki imamo postopek za zagotavljanje visoke in dosledne ravni kakovosti za celotno ponudbo.

Enake visoke zahteve za celotno paleto

Odgovorni smo za načrtovanje in izdelavo slabe tretjine naše ponudbe; preostanek prihaja predvsem od proizvajalcev na Švedskem ali v Evropi. A ne glede na poreklo mora vsak nov izdelek skozi šivanko, naš oddelek za kakovost, da ga uvrstimo v ponudbo. Nobenemu izdelku, niti našemu, ni dovoljena bližnjica. Številne nove izdelke – naše lastne in tiste od dobaviteljev – je testiral nepristranski, akreditirani testni inštitut, preden so bili predstavljeni v naši ponudbi izdelkov. Če smo sami oblikovalci, sledimo svojemu procesu oblikovanja (več o tem tukaj), dokler izdelek ni odobren in pripravljen.

Kontrola kakovosti novih izdelkov

Na kaj torej gledamo, da zagotovimo kakovost novega izdelka? Naša ocena je vedno narejena s celostnega vidika in zadeva funkcije izdelka ter njegove zunanje in notranje lastnosti, kot so površinska obdelava, vzdržljivost, varnost in stabilnost. Poleg tega zmožnost embalaže, da zaščiti izdelek, jasnost navodil za namestitev, ali je izdelek enostaven za sestavo in ali ima ustrezne oznake (nordijska oznaka za okolje, oznaka CE, itd.). Označevanje s pravimi simboli med drugim kaže, da izdelek izpolnjuje visoke zahteve glede vsebnosti kemikalij, odgovornih dobavnih verig in vpliva na okolje v življenjskem ciklu. Šele ko je vsak element preverjen, izdelek dobi odobritev.

Preverjanje obstoječega obsega

Vsak izdelek v naši ponudbi je bil podvržen temeljiti kontroli kakovosti, preden je bil končno odobren, vendar to ne pomeni konca našega prizadevanja za popolnost. Za ohranjanje nivoja kakovosti v obstoječem asortimanu izvajamo stalne teste varnosti, meritev, trdnosti in stabilnosti. Poleg tega nenehno spremljamo odzive strank. Z dnevnim spremljanjem pritožb lahko poiščemo vire napak in jih hitro odpravimo. Je prišlo do napake na izdelku, težave pri dostavi ali poškodbe pri transportu? Ali pa je stranka preprosto izkoristila svojo pravico, da si premisli? Ko imamo odgovor, lahko ukrepamo – z odškodnino kupcu in opozarjanjem proizvajalca na morebitno pomanjkljivost. Prizadevanje za kakovost se nikoli ne konča.

Stalno izboljševanje

Imamo certifikat ISO 9001 in delamo s procesi, ki zagotavljajo kakovost na vseh stopnjah našega poslovanja. Del naše politike nenehnega izboljševanja je pregled blaga ali storitev naših dobaviteljev. Ocena temelji na njihovi pripravljenosti za sodelovanje, zanesljivosti dostave in zmožnosti ohranjanja konstantne visoke kakovosti. Ker je le najboljše dovolj dobro za naše stranke.