Imamo pravo delovno mizo za vas

Imamo pravo delovno mizo za vas

Izbira delovne mize je kot izbira čevljev. Mora se ujemati. V mnogih primerih boste ob delovni mizi delali ves dan in opravljali različne delovne naloge. Zato je pomembno, da lahko nastavite pravo delovno višino, da imate dovolj veliko delovno površino in da imate orodje na dosegu roke. To omogoča ergonomski delovni položaj na delovni mizi.

Kako izberete pravo zase? V tem priročniku predstavljamo različne delovne mize in njihove značilnosti, tako da lahko najdete delovno mizo, ki najbolj ustreza vam in vašemu delu.


Kot nalašč za pakiranje

Cargo je naša lastna vsestranska delovna miza s prašno lakiranim okvirjem, ki je trpežen in trpežnim laminatom, ki ga je enostavno očistiti. Noge delovne mize so ročno nastavljive glede na višino vsakega zaposlenega. Odvisno od izbranega modela lahko delovna miza Cargo nosi do 400 kg. Obstaja vrsta dodatkov, ki dopolnjujejo vašo delovno postajo in jo najbolje prilagodijo vašim potrebam. Cargo je popoln kot delovna miza za tiste, ki pakirajo in montirajo, saj je miza opremljena s krogličnimi kolesci, ki vam omogočajo enostavno vrtenje blaga.

Enostavna za kombiniranje in prilagoditev

Če želite prilagoditi svoj delovni prostor, je delovna miza Combo dobra izbira. Ta delovna miza je enostavna za namestitev - brez vijakov in matic. Combo je naš lasten izdelek, ki so ga oblikovali naši oblikovalci in ga lahko kombiniramo z različnimi dizajni. Delovno mizo lahko razširite s policami in orodnimi ploščami iz iste serije za enostaven dostop do orodja in drugih stvari, ki jih potrebujete. Delovna miza nosi največjo obremenitev do 700 kg.

Prilagodljiva za delavnico in garažo

Če potrebujete prilagodljivo delovno mizo s stabilno podlago za vašo delavnico, garažo ali skladišče, lahko izberete delovno mizo Robust. Ta delovna miza ima vsestransko zasnovo, ki ustreza lažjim delovnim okoljem. Lahko prenese manjše udarce in je odporna na tekočine. Noge so ročno nastavljive po višini, tako da jih lahko prilagodite svoji individualni višini. Robust lahko dopolnite s paneli za orodje, policami in omarami za shranjevanje, tako da imate vse pri roki. Delovna miza Robust prenese obremenitev do 300 kg, odvisno od tega, kateri pripomoček za delovno mizo izberete.

Izjemno stabilna in z veliko dodatki

Za tiste, ki potrebujejo posebej stabilno delovno mizo, priporočamo delovno mizo Solid, ki v določenih različicah zdrži težo do 750 kg. Ima močan okvir in delovno ploščo iz laminata. Posebej primerna je za zahtevna okolja, kot so delavnice ali tovarne, ima  delovno površino, ki je hkrati trpežna in enostavna za vzdrževanje. Noge so ročno nastavljive po višini, tako da lahko delovno višino nastavite glede na uporabnika. Če želite delovno postajo narediti izjemno prilagodljivo, dopolnite mizo Solid z moduli predalov, orodnimi ploščami, omarami in drugimi pametnimi dodatki za shranjevanje.

Optimalna delovna postaja

Motion je izjemno močna delovna miza z močnimi pritrdilnimi elementi, ki lahko prenesejo trdno rokovanje. Delovna površina je izdelana iz trpežnega laminata in je enostavna za čiščenje. Z dodajanjem podaljškov in stebričkov lahko svojo delovno mizo prilagodite s policami, orodnimi ploščami, napajalnimi trakovi, nosilci za monitor in držali za dokumente. Motion je na voljo tako z ročno nastavljivim okvirjem kot z električno nastavljivim okvirjem. Delovna miza Motion lahko nosi do 400 kg, odvisno od modela.

Preproga - obvezna, če stojite

Delovno preprogo je koristno postaviti na tla pred delovno mizo. Podloga nudi razbremenitev za noge in hrbet pri stoječem položaju ter zagotavlja tudi preventivno zaščito pred obrabo in poškodbami zaradi obremenitev.

Da vam olajšamo delo, so delovne mize na voljo tudi kot paketne rešitve, kjer smo sestavili vnaprej izdelane delovne postaje, ki ustrezajo potrebam naših strank. Imate posebne zahteve? Naj vam pomagamo najti pravo delovno mizo in dodatke za vaše posebne potrebe.