Man posing with metal storage cabinets

Na kaj moram biti pozoren pri nakupu kovinske omare?

Naše klasične prašno lakirane pločevinaste omare lahko prenesejo težke pogoje in se pogosto uporabljajo v skladiščih, delavnicah in drugih zahtevnih delovnih okoljih. Glede na obliko so primerne za shranjevanje vsega, od registratorjev in različnih majhnih delov, do velikih orodij in težkih strojev. Imamo nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali pri nekaterih stvareh, ki jih morate preveriti, ko boste naslednjič morali kupiti kovinsko omaro - če želite spodobno omaro narediti še boljšo!

Postavitev in adaptacija omare

Nastavljive police, ki jih je mogoče premikati gor in dol, so preprosta funkcija, ki vam omogoča preprosto spreminjanje prostora za shranjevanje po vaših potrebah. Dodate lahko tudi več polic, da prilagodite razporeditev shranjevanja.

Montaža na steno je prednost, ko je prostor omejen. Obešanje manjših kovinskih omaric na steno sprosti prostor na tleh in je najboljša možnost, če potrebujete le malo prostora za shranjevanje.

Nastavljive noge zagotavljajo, da je omarica ravna in stabilna, še posebej na neravnih tleh in površinah. To je praktična možnost, ki zagotavlja dodatno varnost.
Visoka omara za shranjevanje z vrati na zaklepanje
Shranjevalna omara STYLE
337,60 €
Premična omara za shranjevanje z vrati na zaklepanje v skladišču
Mobilna omara za shranjevanje RESTORE, ki se lahko zaklene
948,00 €

Kaj še moram vedeti o izbiri prave kovinske omare?



Žepi za viličarje v dnu so značilnost nekaterih naših omar. Omogočajo premikanje težke omare s preprostim paletnim viličarjem.

Table za orodje v notranjosti omare zagotavljajo vsestranskost in enostaven dostop do vašega orodja. Kavlje za orodje in držala lahko preprosto namestite na perforirano površino plošč in jih pozneje premaknete, če se vaše potrebe spremenijo.

Ojačana vrata naredijo omarico robustno in varno.

Ročaji s ključavnico preprečujejo drugim osebam dostop do vsebine omare in zagotavljajo varno shranjevanje. 3-točkovna ključavnica z dvema ključema je idealna, če omaro uporablja le nekaj ljudi. Elektronska kodna ključavnica ima tudi to prednost, da ne potrebujete ključev.

Kolesa so pametna funkcija in lahko kovinsko omarico spremenijo v mobilno rešitev za shranjevanje. Ne hitite naprej in nazaj, da bi dobili stvari, ki jih potrebujete. Namesto tega lahko samo premaknete celotno omaro.


Kako izbrati prave regale?
Bela omara za shranjevanje z elektronsko kodno ključavnico
Shranjevalna omara SAFE
449,00 €
Izjemno ozke omare za shranjevanje v različnih višinah s 3-točkovnim zaklepanjem
Ozka shranjevalna omara SMART
295,00 €