• Brezplačna dostava za vsa spletna naročila!
  • 14 dnevni rok za vračilo
  • 7-letna garancija
0
Pojdite na košarico
brez DDV (Spremeni)
Skupaj
Cena/kom
Količina
Artikel
Vaša košarica je trenutno prazna.
Cena brez DDV
0,00 €
Pojdite na preverjanje
Odpri košarico

O podjetju AJ

O našem poslovanju

Strategija koncerna AJ ostaja enaka vse od ustanovitve leta 1975 do danes: biti vodilno podjetje v kataloški prodaji pisarniške, skladiščne, trgovinske in industrijske opreme.
two images

AJ proizvodi v Evropi

V Evropi je 21 AJ podjetij in to v 19 državah. Uporabili smo švedski podjetniški duh in ga uspešno ponesli v Vzhodno, Zahodno in Južno Evropo. V Sloveniji smo v podjetju Prosigma d.o.o. začeli AJ izdelke prodajati leta 1998.

AJ proizvodi v Sloveniji

Prosigma d.o.o. že 19. leto uspešno prodaja AJ izdelke na slovenskem trgu. Leta 1998 smo začeli 3 zaposleni v najetih pisarnah, danes smo podjetje z 8 zaposlenimi in lastno poslovno stavbo z 2000 m2 velikim skladiščem in velikim razstavnim prostorom v Limbušu pri Mariboru, kakor tudi z lastnimi pisarnami v Ljutomeru. Imamo lastna dostavna vozila, lastno ekipo montažerjev in serviserjev.

AJ proizvodnja

manfact-image.png Naše podjetje na Slovaškem, kjer proizvedemo večino garderobnih omar.
Z namenom, da omogočimo večjo kontrolo kakovosti, hitrejše dobave in boljše cene, kar 40 % izdelkov iz naše ponudbe proizvedemo sami. Večina kovinskih izdelkov iz ponudbe je proizvedene v našem modernem podjetju na Slovaškem.

Moderne proizvodne tehnike za večjo zanesljivost in nižje cene!
AJ Produkter ima skladiščne prostore velike več kot 25.000 m2!

ISO akreditacija

V podjetju Prosigma smo ponosni, da lahko objavimo, da je naše partnersko podjetje AJ Produkter AB, naš dobavitelj vseh artiklov, ki jih najdete na spletni strani, doseglo ISO akreditacijo.

 

AJ Produkter AB ima sistem kakovosti, ki izpolnjuje zahteve standarda SS-EN ISO 9001:2008 v zvezi z nakupi, skladiščenjem in prodajo izdelkov in opreme za pisarne, skladišča in industrij
Prosimo kliknite tukaj in poglejte certifikat ISO 9001
Prosimo kliknite tukaj in preberite več o certifikatu ISO 9001

 

AJ Produkter AB ima eko sistem vodenja, ki izpolnjuje zahteve standarda SS-EN ISO 14001:2004 v zvezi z nakupi, skladiščenjem in prodajo izdelkov in opreme za pisarne, skladišča in industrijo
Prosimo kliknite tukaj in poglejte certifikat ISO 14001
Prosimo kliknite tukaj in preberite več o certifikatu ISO 14001

Varstvo okolja

environment4.jpg
Kot del pridobivanja standarda  ISO 14001, je podjetje AJ prejelo priznanje za vložek pri zmanjševanju okoljskih stroškov pri ravnanju z odpadki, porabi energije in materialov. Varovanje okolja upoštevamo v celotnem poslovanju, vključno s proizvodnjo, skladiščenjem, pakiranjem, prevozom, kakor tudi v naših podjetjih po vsej Evropi. Nenehno si prizadevamo izboljšati naše ravnanje z okoljem v skladu z natančnimi smernicami  standarda ISO.

Donacije in dobrodelna pomoč

Podjetje Prosigma pomaga z izdelki in skromnimi finančnimi prispevki, kadar koli je le možno. V zadnjih letih smo podelili pakete številnim šolam in vrtcem, raznim društvom, centrom, ki pomagajo bolnim in socialno ogroženim in številnim drugim. Trudili se bomo pomagati tudi v bodoče.