• Brezplačna dostava za vsa spletna naročila!
  • 14 dnevni rok za vračilo
  • 7-letna garancija
0
Pojdite na košarico
brez DDV (Spremeni)
Skupaj
Cena/kom
Količina
Artikel
Vaša košarica je trenutno prazna.
Cena brez DDV
0,00 €
Pojdite na preverjanje
Odpri košarico

Postopek nakupa

Postopek nakupa

Nakup v spletni trgovini kataloska-prodaja.si je enostaven in varen. Vstopna stran spletne trgovine je izhodišče za vaš nakup ali brskanje po ostalih vsebinah, kot so članki, novice in ostale informacije.

Začetek nakupa
Na strani spletne trgovine kataloska-prodaja.si boste našli več možnih orodij za opravljanje nakupa:

iskalnik, kamor vpišete ključno besedo - iskani izdelek ali skupino izdelkov
levi izbirni seznam po prostorih za izdelke

Prednost spletne trgovine kataloska-prodaja.si je, da ne glede na izbran način opravljanja nakupa lahko v nadaljevanju svoj izbor še vedno zožate z uporabo ostalih navedenih orodij.

Postopek nakupa

Nakup v spletni trgovine kataloska-prodaja.si je enostaven in varen. Vstopna stran spletne trgovine je izhodišče za vaš nakup ali brskanje po ostalih vsebinah.

Začetek nakupa
Na strani spletne trgovine kataloska-prodaja.si boste našli več možnih orodij za opravljanje nakupa:

iskalnik, kamor vpišete ključno besedo
levi izbirni seznam sestavljen  po lokaciji in namembnosti izdelka

Prednost spletne trgovine kataloska-prodaja.si je, da ne glede na izbran način opravljanja nakupa lahko v nadaljevanju svoj izbor še vedno zožate z uporabo ostalih navedenih orodij.

Najden izdelek
Pod-stran z izbranim izdelkom je zadnja postaja pred dodajanjem izdelka v košarico. Vsebuje mnogo informacij, s katerimi si lahko pomagate pri odločitvi ali nadaljevanju nakupovanja v spletni trgovini. Pod imenom izdelka je naveden kratek opis, ki največkrat vsebuje povzetek celotnega opisa izdelka, ter sliko izdelka, ki jo lahko povečate. Ob sliki oziroma pod kratkim opisom je navedeno pakiranje in cena izdelka ter morebitna akcijska cena. Veliki gumb pod ceno izdelka je namenjen dodajanju izdelka v vašo košarico.

Izdelku je dodan tudi opis, ki predstavi glavne značilnosti izdelka. Desno ob sliki so navedene glavne značilnosti izdelka, levo pod sliko je dolgi opis, desno pa specifikacija izdelka.

Pod opisom izdelka se nahaja nekaj sorodnih oziroma podobnih izdelkov izbranega izdelka, ki vam večinoma ponuja alternativno ali komplementarno ponudbo.

Dodajanje v košarico, izbor načina dostave in načina plačila.
Izdelke lahko v košarico dodate kjerkoli na spletni trgovini se izdelek pojavi. To naredite s klikom na košarico ob izdelku ali s klikom na gumb "Dodaj v košarico". Ko dodate izdelke v košarico lahko nadaljujete z nakupom. Količino izbranega izdelka lahko spremenite proti koncu nakupa, v povzetku nakupa.

Stanje vaše košarice lahko tekom nakupa spremljate v "Košarici" v zgornjem desnem kotu strani, kjer je izpisana količina izdelkov v košarici in vrednost nakupa. Tam tudi sklenete vaš nakup s premikom na blagajno ali pa bolj podrobno pregledate Vašo košarico.
Naročilo opravite v 5. enostavnih korakih:

Pregledate vsebino košarice, po potrebi dodate ali zmanjšate št. komadov ali s križcem na skrajni desni strani odstranite artikel
Vnesete informacije o kupcu – levo je prijava za registrirane uporabnike, desno pa registracija novega uporabnika, ki je razdeljena na prijavo za fizične in pravne osebe
Izberete naslov za dostavo, dodate nov naslov za dostavo ter način dostave,
Izberete način plačila - po povzetju, po predračunu, po računu (pravne osebe). V tem koraku lahko uveljavite tudi morebitne  kode za popust,
Zaključite nakup s pregledom vašega naročila in klikom na gumb "Oddaj naročilo" na koncu povzetka nakupa. V primeru, da bi želeli katerega od korakov spremeniti se lahko pomikate nazaj po nakupu s kliki na korake v meniju zgoraj.

Vaše naročilo bo s tem oddano. Zanj bomo poskrbeli takoj oziroma v najkrajšem možnem času ter z največjo skrbjo. Od naših prodajnih svetovalcev boste prejeli potrditev naročila. Ker so zadovoljne stranke naša velika vrednota, se bomo za vsako od njih v največji meri potrudili v celotnem postopku naročila - od Vašega vstopa na spletno trgovino kataloska-prodaja.si do trenutka, ko boste prejeli vaš paket!

Kako je delati za AJ?

,
,
.
,