Bodite pozorni na svoje telo – izberite pravi voziček!

Bodite pozorni na svoje telo – izberite pravi voziček!
Nošenje, vlečenje in potiskanje težkih predmetov, kot so pohištvo ali datoteke, lahko obremenijo vaše telo. Z uporabo vozička za premikanje težkih predmetov po delovnem mestu ne boste le zmanjšali nevarnosti nesreče pri delu, ugotovili boste tudi, da lahko delate hitreje in učinkoviteje. Katera vrsta vozička je najbolj primerna za vaše potrebe?

  • Pisarniški vozički so lahki, zato so idealni za premikanje lažjih predmetov, kot so vizitke. B. pisarniški material, dokumenti in drugi pisarniški material. Če se običajno vedno prevažajo iste stvari, je mobilno pohištvo za shranjevanje dobra naložba. To vam omogoča, da prevažate vse, kar potrebujete naenkrat, namesto da se pogosto vozite naprej in nazaj.
  • Mobilni vozički za orodje in orodne plošče po potrebi olajšajo transport delovniških pripomočkov. Orodja vam ni več treba nositi s seboj in ga imejte vedno pri roki. Na mnogih naših vozičkih za orodje je gumijasta podloga, ki se lahko uporablja tudi kot delovna površina.
  • Naši gostinski vozički in vozički iz nerjavečega jekla so higienski in enostavni za čiščenje. Zelo so primerni za okolja, kjer se hrana pripravlja in streže, kot npr. kuhinje. Servisni vozički so idealni za prevoz hrane, kuhinjskih pripomočkov, loncev in drugih velikih posod.
  • Regalni vozički so opremljeni z eno ali več policami in so kot nalašč za prevoz več stvari hkrati. Regalni vozički so na voljo v različnih stilih in materialih, zaradi česar so primerni za večino okolij.
  • Transportni vozički se uporabljajo predvsem za prevoz večjega blaga. Nekateri vozički imajo nastavitev višine, ki se prilagodi teži bremena, ki se prenaša, tako da se vam ni treba sklanjati, da bi dvignili težke predmete.
  • Vozički s platformo so na voljo v različnih izvedbah – z veliko platformo, z robovi ali brez za večje, ravno blago. Primerni so tudi za daljše in obsežne predmete, kot so gradbeni materiali.
  • Rešetkasti vozički z dvema ali več stranicami, ki so idealni za prevoz manjšega ali razsutega blaga, kot so poštni paketi ali perilo. Stranske stene zagotavljajo, da je blago zaščiteno in da ne pade iz vozička. Mrežasti voziček z eno ali dvema odprtima stranicama olajša nalaganje in razkladanje vsebine.
  • Vozički za vreče lahko z lahkoto premikajo tudi večje, težke predmete. Na voljo v različnih izvedbah, nekateri so namenjeni celo za prevoz po stopnicah.

Čim pogosteje uporabljajte pripomočke za transport in dviganje. Tudi če mora oprema samo v konferenčno sobo za hiter sestanek. Vaš hrbet vam bo hvaležen!