QBUS – celovito shranjevanje za inovativne pisarne

Predstavljamo QBUS – celovito shranjevanje za inovativne pisarne

Posodobite svojo pisarniško shrambo z našo ekskluzivno novo serijo shramb QBUS: večnamensko in prilagodljivo, modularno shrambo za pisarne, kjer sta hramba in dizajn z roko v roki za optimalno organizacijo. QBUS je zasnovan tako, da ustreza vsakemu delu vašega prostora, tako da lahko ustvarite harmonično in ujemajočo se notranjost celotnega delovnega mesta, ne glede na velikost vašega podjetja ali vaše potrebe po shranjevanju.

Od recepcije do delovnih prostorov

Ko smo razvili program za shranjevanje QBUS, smo to storili z namenom, da ustvarimo serijo pohištva, ki izpolnjuje skoraj vse potrebe po shranjevanju, ki jih ima podjetje v svojih pisarniških prostorih. Zasnovan je tako, da ustreza podjetjem vseh velikosti: velikim ali majhnim, ustanavljanju ali širitvi.

QBUS ponuja popolno ponudbo pohištva za shranjevanje za današnje pisarniške potrebe. Serija vsebuje klasično pohištvo za shranjevanje, kot so knjižne police, omare in praktične enote za razvrščanje pošte, ter inovativne nove možnosti, kot je shramba v kombinaciji z udobno sedežno površino in osebno shrambo, ki jo je mogoče zakleniti. Ena velika prednost QBUS-a je, da zagotavlja ujemajoče se shranjevanje po celotnem delovnem mestu, tako da lahko ustvarite harmoničen slog za vse, od pisarniških potrebščin, do katerih dostopate vsak dan, do skodelic in kozarcev v prostorih za zlom, do osebnih stvari, ki jih želite varno shraniti v garderobi. ali predprostor.
Anna Helgesson, produktna vodja za skupne prostore pri AJ Products, pojasnjuje, da je AJ videl potrebo po obsegu za shranjevanje, ki povezuje delovna področja in skupne prostore v pisarnah.

»V vse bolj digitalizirani družbi, kjer poslovne pisarne in skupni prostori rastejo skupaj, smo želeli serijo pohištva, ki bi lahko zadostila temu povpraševanju. Na primer, dodeljeni prostori na mizah niso več samoumevni, zato je zdaj potrebna večja osebna shramba, tako za osebne stvari kot tudi za prenosne računalnike in osnovne potrebščine za mizo.«
Gospa, ki bere knjigo, stoji poleg knjižnih polic in sedežev

Po potrebi razširite in znova konfigurirajte


Ali vaše podjetje raste? QBUS bo rasel z vami. Ena največjih prednosti serije QBUS je, da lahko preprosto razširite ali preuredite svoj prostor za shranjevanje, ko se spremenijo vaše potrebe. Modularni koncept pomeni, da se vsak kos pohištva v ponudbi brezhibno prilega. To pomeni, da se predalna omarica popolnoma ujema z veliko pisarniško omaro in da se bo nizka sedežna klop poravnala z knjižno omaro brez rež ali odstopanj v velikosti. Če vaše podjetje raste, premikate prostore ali samo želite posodobiti svojo postavitev, vam QBUS olajša spreminjanje stvari.


Še več, veliko enot v obsegu QBUS je mogoče uporabiti kot več kot le za shranjevanje. Postavite več enot eno za drugo na sredino sobe, da ustvarite sobno pregrado, ki ločuje različna delovna področja, ali izboljšajte zasebnost okrog miz z visokimi stranskimi omarami med delovnimi prostori. Inovativne klopi za shranjevanje omogočajo kombinirano shranjevanje in sedenje, tako da lahko izkoristite hodnike ali druge premalo izkoriščene prostore za kratke pogovore, hkrati pa shranite predmete, do katerih ne potrebujete vsakodnevnega dostopa.

Ženska sedi na pisarniškem sedežu za shranjevanje

Proizvedeno v naši evropski tovarni

QBUS je lastno razvit izdelek, ki se proizvaja v eni od naših lastnih evropskih tovarn, kar pomeni, da imamo strog nadzor nad celotno dobavno verigo za novo paleto od prve skice do končnega izdelka. Sprejeli smo številne odločitve, ki pripomorejo k temu, da je bolj trajnosten, od skupnih sestavnih delov v različnih modelih, do plosko zapakirane dostave, ki zmanjša okoljski odtis prevoza. Poleg tega je vse pohištvo v seriji QBUS testirano in odobreno v skladu z EN16121, ki je evropski standard za skladiščno pohištvo v javnih okoljih. To zagotavlja moč, varnost in vzdržljivost izdelka in je poleg naše sedemletne garancije del naše obljube, da bodo vaši izdelki zdržali še vrsto let.

Več navdiha QBUS

Pridobite pomoč naših strokovnjakov za projektiranje!

Potrebujete pomoč pri ustvarjanju pisarne, ki spodbuja fizično in duševno dobro počutje? Prostor, ki je hkrati funkcionalen in navdihujoč? Naj prevzamejo nadzor naši strokovnjaki za oblikovanje: od začetnega predloga do dostave vam lahko pomagamo ustvariti vaše idealno delovno mesto brez dodatnih stroškov!
Vrsta organizacije
Vnesite vaše sporočiloPripnite dokument
S klikom na Pošlji potrjujem, da sem prebral politiko zasebnosti.