Pet vrst stenskih pripomočkov za shranjevanje

Prostor je skrb, ko želimo opremiti pisarno majhnega podjetja. V omejenem razpoložljivem prostoru podjetje potrebuje mize, stole, pripomočke za shranjevanje in druge različne predmete za učinkovito delo. Medtem ko je zložljivo pohištvo mogoče izbrati za sedenje, je mogoče shranjevanje razvrstiti z možnostmi, pritrjenimi na steno. Uporaba regalov in polic za shranjevanje, ki jih je mogoče enostavno namestiti na stene, je praktična in prostorsko varčna rešitev.

 

AJ ponuja pestro ponudbo regalov, polic in omar v stenskih različicah, primernih za mala podjetja. Spodaj so navedeni nekateri izmed najbolj priljubljenih stenskih pripomočkov za shranjevanje:

 

  1. Majhne pisarniške omare: Podjetja lahko kupijo majhne pisarniške omare, ki so opremljene s stenskimi elementi za enostavno namestitev. Te vrste omaric so idealne za shranjevanje datotek, pisalne potrebščine in drugih predmetov, potrebnih v pisarni.
  2. Omarice za ključe: Stenske omarice za ključe so prav tako priljubljene, saj zagotavljajo priročno shranjevanje ključev in imajo iz varnostnih razlogov funkcije, da jih je mogoče zakleniti.
  3. Obešalniki: na spletu pri AJ so na voljo različni stenski obešalniki za plašče. Le-ti so uporabni za garderobe in jih je mogoče kupiti kot preproste kljuke ali z dodanimi policami.
  4. Enote za razvrščanje pošte: Druga priljubljena možnost za shranjevanje na steno je enota za razvrščanje pošte. To so omarice z luknjami, ki imajo več predelkov za sistematično shranjevanje poštnih in internih dokumentov. Te vrste enot je mogoče kupiti v različnih velikostih.
  5. Nosilci za kolesa: Stenski nosilci za kolesa zagotavljajo učinkovito rešitev za shranjevanje koles zaposlenih, ko je prostor omejen. Te vrste stojal so opremljene z več nosilci za držanje in zavarovanje koles na način, ki prihrani prostor.

 

AJ je podjetje za poslovno pohištvo, ki ponuja široko paleto pohištva in opreme za komercialno uporabo. Od stenskih obešalnikov za plašče do omar in več drugih rešitev za shranjevanje na steno, je veliko takšnih predmetov navedenih na spletni strani.