Vodnik po več regalih za podjetja

Podjetja potrebujejo veliko različnih vrst regalov za shranjevanje širokega spektra predmetov. Ključ, da je vaš pisarniški prostor organiziran in v dobrem stanju, je ustrezen prostor za shranjevanje. Zato bi morala podjetja ustrezno poskrbeti za skladiščenje, police in regale ne le v pisarnah, ampak tudi v industrijskih delavnicah, maloprodajnih in drugih poslovnih prostorih.

 

 

AJ ponuja različne elemente za shranjevanje in regale na svojem spletnem mestu, da zadovolji številne zahteve po regalih, ki jih imajo organizacije. Naslednji vodnik poudarja široko paleto izdelkov, ki so na voljo za različne zahteve po policah.

 

 

 

  1. Arhivski in pisarniški regali: Ogromen izbor pisarniških regalov in regalov za arhiviranje je na voljo na spletu na spletni strani kataloska-prodaja.si. Podjetja lahko kupijo regale v različnih velikostih in različicah, da izpolnijo svoje zahteve po hrambi.
  2. Regali za težke obremenitve: Za potrebe skladiščenja v delavnicah, skladiščih in industrijskih halah je mogoče kupiti različne težke regale, ki lahko sprejmejo različno nosilnost v več velikostih.
  3. Paletni regali: Paletni regali so idealni za shranjevanje v skladiščih. Na spletu so med Aj izdelki na voljo različni težki paletni regali.
  4. Garažni regali: Izdelki za garažne regale vključujejo težka stojala in police za shranjevanje delovnih in garažnih predmetov ter dodatkov. Od pnevmatik do maziv in drugih majhnih delov je na tovrstnih policah mogoče shraniti veliko predmetov.
  5. Regali za razvrščanje pošte: Za urejeno razporeditev pošte in internih dokumentov v poštnih prostorih so priporočljive omare za sortiranje. Te police pomagajo pri sistematičnem razvrščanju pošte, kar lahko prihrani veliko delovnega časa, ki se izgubi pri iskanju pošte v neorganizirani poštni sobi.
  6. Maloprodajne police: Za maloprodajne trgovine lahko podjetja kupijo različne maloprodajne police, ki pomagajo pri razstavljanju oblačil in drugega blaga na urejen način, do katerega lahko stranke zlahka dostopajo.
  7. Regali za majhne dele: Shranjevanje majhnih delov, orodja in drobnih pritrdilnih elementov v delavnicah in skladiščih je lahko zahtevno. V tako velikem prostoru je zelo enostavno zamenjati majhne predmete. Regali za majhne dele so opremljeni z več škatlami ali zaboji za sistematično shranjevanje široke palete majhnih predmetov.
  8. Regali za shranjevanje kemikalij: Shranjevanje kemikalij in nevarnih snovi zahteva posebno skrb. AJ ponuja regale za shranjevanje kemikalij, ki so zasnovane za zbiranje kapljic in razlitja iz posod. Te stojala in korita je mogoče kupiti v več velikostih in različicah.
  9. Konzolni regali: Za shranjevanje težkih in lahkih dolgih materialov lahko kupite širok nabor konzolnih regalov. Te regalne enote so na voljo v različnih modelih za različne nosilnosti.
  10. Knjižne police: Knjižne police so uporabne tako v pisarnah kot domovih in so na voljo v več stilih in velikostih v prostostoječih in stenskih različicah.

 

 

 

AJ že nekaj let dobavlja kakovostne izdelke za shranjevanje za pisarne in delavnice po Združenem kraljestvu. Podjetje ima na svoji spletni strani široko paleto pisarniških regalov, omar, regalov in drugih izdelkov za shranjevanje.