• Brezplačna dostava za vsa spletna naročila!
  • 14 dnevni rok za vračilo
  • 7-letna garancija
0
Pojdite na košarico
brez DDV (Spremeni)
Skupaj
Cena/kom
Količina
Artikel
Vaša košarica je trenutno prazna.
Cena brez DDV
0,00 €
Pojdite na preverjanje
Odpri košarico

Namizna pregrada ZIP RIVET, 1400x650 mm, antracitni s črno zadrgo

Št. izdelka PN13553
Barva:
Izberite Barva!
Izberite višino
Antracitna
Baker
Barva slive
Modro siva
Srebrno siva
Zeleno modra
Specifikacija materiala:
Izberite Specifikacija materiala!
Izberite višino
Gabriel - Rivet Burnish EGL11
Gabriel - Rivet Charcoal EGL37
Gabriel - Rivet Copper EGL14
Gabriel - Rivet Forge EGL12
Gabriel - Rivet Prime EGL16
Gabriel - Rivet Vitreous EGL01
305,00 €
brez DDV
Izdelek je obrisan
Dodajte v košarico
  • Na voljo v različnih oblikah
  • Klasa A za zvočno absorpcijo
  • Ekskluzivna volnena tkanina
Namizne pregrade z volnenim oblazinjenjem in dekorativno zadrgo. Polnjene so s 100% PET polnilom, ki je A-testirano za absorpcijo zvoka v SP Technical Research Institute na Švedskem. Namizne nosilce prodajamo posebej.
To je AJ proizvod
info
  • Informacije o artiklu
  • Dodatna oprema
  • Plačilo in dobava
Več podatkov o artiklu
Te moderne, elegantne in ekskluzivne namizne pregrade so zasnovane za optimalno absorpcijo zvoka. Idealne so za učinkovito in okusno ustvarjanje osebnih prostorov na delovnem mestu. Dobite dobro raven zaščite pred hrupom iz ozadja in stopnjo zasebnosti, ne da bi vas izolirali od okolice. Hkrati barva in oblika zaslonov v prostoru dodata še več znakov. Z lahkoto jih pritrdite neposredno na namizje z nosilci, ki se prodajajo posebej, primerni so za mize do 50 mm debeline in jih lahko po potrebi enostavno premaknete. Namizne pregrade imajo lesen okvir, napolnjen z materialom, ki absorbira zvok in je izdelan iz 100% recikliranega PET. Izolacijski material je preizkušen in A-razvrščen za absorpcijo zvoka s strani SP raziskovalnega inštituta na Švedskem, ki je vodilni mednarodni raziskovalni inštitut. Pregrade so oblazinjene z volneno tkanino, ki daje razkošen občutek in ima okrasne črne zadrge okoli robov. Širok izbor različnih barv omogoča ustvarjanje prilagodljive celovite rešitve glede na vaše potrebe. Pregrade so idealne v skoraj vsakem okolju, kjer je raven hrupa pogosto visoka in si veliko ljudi deli en prostor, na primer v pisarni odprtega tipa. Pritrdite namizne pregrade na kratko in dolgo stran mize za največjo zasebnost ali uporabite samo en zaslon za bolj odprto rešitev. Namizne pregrade se lahko uporabljajo tudi kot osebne oglasne deske! Razdalja od vrha mize do vrha pregrade: 450 mm. Oddaljenost od spodnje strani plošče mize do spodnjega roba zaslona: okoli 180 mm (odvisno od debeline vrhnje plošče mize).
Specifikacija artikla
Višina: 650 mm
Širina: 1400 mm
Debelina: 40 mm
Barva: Antracitna , Baker , Barva slive , Modro siva , Srebrno siva , Zeleno modra
Specifikacija materiala: Gabriel - Rivet Burnish EGL11 , Gabriel - Rivet Charcoal EGL37 , Gabriel - Rivet Copper EGL14 , Gabriel - Rivet Forge EGL12 , Gabriel - Rivet Prime EGL16 , Gabriel - Rivet Vitreous EGL01
Sestava: 100% Poliester
Barva zadrge: Črna
Material površine: Tkanina
Material polnila: PET
Teža: 7 kg
Testiranje: ISO 354
Garancija: 7 let
Preberite vse podatke o artiklu