Serija modulov, ki krepi skupnost

Premišljen bivalni prostor ustvarja pogoje za dobro sodelovanje, hkrati pa tudi naravno zbirališče za kavo, druženje in počitek. Razvili smo sestavljivo in prilagodljivo serijo modulov, ki daje prednost ustvarjalnosti in spodbuja ljudi k druženju. Dobrodošli, da odkrijete neskončnost z VARIETY.

Oglejte si vse možnosti
VARIETY ponudbe
in naj vas navdihne
njegova zabava in ustvarjalnost

Zgledujte se po naših celovitih rešitvah

Preizkušena za visoko kakovost

Že od prve skice je bil VARIETY namenjen izpolnjevanju evropskih standardov za uporabo v prometnih javnih okoljih. Serija modularnih sedežnih garnitur je kot taka na voljo v več tkaninah, odpornih proti obrabi, ki izpolnjujejo tudi zahteve Möbelfakta (švedski referenčni in označevalni sistem za trajnost). Širok izbor barv ponuja tudi veliko možnosti za prilagajanje.Dolga ukrivljena modularna sedežna garnitura z različnimi barvnimi moduli
S to modularno serijo sedežnih garnitur smo želeli, da lahko stranka ustvari lastne oblike in dizajne, ki ustrezajo njihovemu prostoru, in izrazijo svojo individualnost z različnimi barvnimi izbirami v ponudbi.
Sebastian Dell Uva, oblikovalec pri AJ Produkter AB
Dolga ukrivljena sedežna garnitura s klubskimi mizicami in torbicami

Prenesite VARIETY iz BIMobject

Celotna modularna serija je na voljo kot objekti BIM, tako da lahko arhitekti in oblikovalci enostavno umestijo VARIETY v svoja digitalna oblikovalska okolja.

Prenesite iz BIMobject

Pridobite pomoč naših strokovnjakov za projektiranje!

Vedno se lahko obrnete na nas pri AJ, če potrebujete pomoč pri projektni rešitvi, prilagojeni vašemu podjetju. Pišite nam, če imate vprašanja glede izbire blaga, potrebujete navdih ali preprosto želite vedeti, katere možnosti bi najbolje ustrezale vašim prostorom. Stopite v stik in povedali vam bomo več o vaših možnostih.
Firma
Vnesite vaše sporočiloPripnite dokument
S klikom na Pošlji potrjujete, da ste prebrali pravilnik o zasebnosti.