Trpežno zunanje pohištvo

Trpežno zunanje pohištvo

Ko pomislimo na zunanje pohištvo, pomislimo na poletje. Toda večina piknik miz in klopi bo vse leto na prostem. Prenesti morajo vremenske razmere, da lahko zdržijo čez zime v parkih in na vrtovih gostiln, na šolskih igriščih in počivališčih ob avtocestah. Izdelki AJ, zasnovani tako, da vzdržijo ostro švedsko zimo, so postavili vzdržljivost za osrednjo značilnost našega zunanjega pohištva, da bi našim strankam pomagali ustvariti vabljive zunanje prostore za sedenje, ki jih je mogoče uporabljati leto za letom.

Na preizkušnjo postavljena zunanja klop


Da bi pokazali, da neomajno verjamemo v vzdržljivost našega zunanjega pohištva, smo majhno klopco za piknik izpostavili težki preizkušnji. Poslali smo jo na Islandijo, kjer se bo morala celo leto boriti z nevihtami severnega Atlantika, vztrajnim dežjem, mrazom, snegom in celo žgočim soncem. Vse zato, da pokažemo, da so naše zunanje klopi za piknik dobra in varna naložba, ki vam bo z le malo osnovnega vzdrževanja pomagala iz leta v leto.

NAJTEŽJA PREIZKUŠNJA!



Oglejte si, kako se naša klop za piknik spopada s težkimi pogoji islandske obale.

Zahteva dosledno visoko kakovost


Kaj je potrebno za izdelavo zunanje klopi, ki lahko prenese težke vremenske razmere? Po našem mnenju gre za robustno konstrukcijo in skrbno izbrane materiale. Za kovinsko ogrodje smo izbrali vroče pocinkano jeklo, leseni detajli pa so izdelani iz trpežnih desk švedskega bora z luženjem. Rezultat je kakovosten kos pohištva s končno obdelavo, ki je hkrati prijetna na pogled in zelo odporna na vremenske vplive, tako da ga lahko pustite zunaj v dežju ali soncu, poleti ali pozimi.

Spremljajte poročila z Islandije


Piknik klop je bila postavljena na trenutno mesto februarja 2021. Pri nadaljnjem pregledu sredi marca je šlo vse dobro in naša klop je bila priča precej lepemu vremenu. Od takrat so novice z Islandije polne poročil o potresih in vulkanski dejavnosti. Ali želite izvedeti, kaj se dogaja z našo malo piknik klopjo v severnem Atlantiku? Zagotavljali bomo redne posodobitve tako tukaj kot na družbenih omrežjih, ko bomo spremljali klop na njeni celoletni avanturi. Sledite nam!

Poletni pozdrav


Konec junija smo obiskali islandsko obalo jugozahodno od Reykjavika, da bi videli, v kakšnem stanju je naša klop za piknik. Po dobrih štirih mesecih snega, dežja, slanega vetra in sonca je bil še vedno videti kot nova– tako kot smo mislili. Ponovno se bomo oglasili po poletju.