Tovarna izdelkov AJ

Tovarna izdelkov AJ

Ali ste vedeli, da velik del našega pohištva izdelamo sami? Sodobne tovarne AJ Produkter na Poljskem in Slovaškem proizvajajo naše pisarniško pohištvo, omarice, omare in še veliko več!

"Z našo lastno proizvodnjo lahko spremljamo celoten proces od oblikovanja do končnega pohištva, tako da lahko zagotovimo najvišjo kakovost po ugodnih cenah," pravi Göran Holmström, vodja tovarne.

Na Poljskem, blizu baltske obale, AJ Produkter izdeluje svojo paleto lesenega pohištva. Knjižne police, mize in omare ter konferenčne mize in pohištvo za jedilnice so izdelani v naši namensko zgrajeni tovarni.

"Lastni proizvodni obrat nam daje izjemno prilagodljivost, ni nam treba imeti velike zaloge in na splošno imamo kratke in zanesljive dobavne roke," pojasnjuje Göran.

Nenehen razvoj

Da bi zagotovili svež in ustrezen katalog izdelkov, AJ Produkter veliko vlaga v razvoj izdelkov. Nove serije pohištva se pojavljajo v tesnem sodelovanju z oddelkom za oblikovanje in drugimi oddelki v podjetju.

"Svoje zamisli nam predstavijo v tovarnah, mi pa razvijamo prototipe. Nenehno si prizadevamo dodati nove funkcije in narediti naše izdelke še boljše," pravi Göran.

30 let izkušenj

Druga tovarna na Slovaškem že 30 let izdeluje izdelke za AJ Produkter in je specializirana za kovinske omare, jeklene garderobne omare in industrijske regale.

"Velika prednost je, da imamo vse znotraj svojih zidov. Omogoča nam, da nadzorujemo celotno verigo od skrbi za okolje, do vprašanj zdravja in varnosti ter na koncu zagotovimo izdelek najboljše kakovosti za naše stranke," pravi Göran.