Ustvarjamo zmagovalna delovna mesta

Ustvarjamo zmagovalna delovna mesta

AJ Producter že več kot 45 let uspešno izboljšuje delovna mesta, podjetjem zagotavlja višjo raven produktivnosti in spodbuja dobro počutje zaposlenih. Skupno ponujamo več kot 20.000 izdelkov za ustvarjanje dobro oblikovanih notranjih rešitev za pisarne, šole, skladišča in industrijske objekte, s katerimi je odhod v službo bolj zabaven.

Rešitve, ki izboljšajo vaš delovnik

Kaj je zmagovalno delovno mesto? Za nas je to vsako delovno okolje, ki je bilo zasnovano s poudarkom na dobrem počutju zaposlenih z uporabo izdelkov, ki izboljšujejo udobje in učinkovitost.

To so lahko po višini nastavljive pisalne mize, ki vam omogočajo preklapljanje med stoječim in sedečim delom, ergonomski pisarniški stoli, ki jih je enostavno nastaviti glede na vaše potrebe, aktivni stoli, ki bodo okrepili vaše mišice hrbta in trupa, ali prijetno razkošno pohištvo, ki osebju daje priložnost, da se sprostite in napolnite z energijo. To so lahko tudi dvižna oprema in vozički, ki olajšajo ročno rokovanje, ali delovne mize in regalni sistemi, ki zmanjšajo fizično obremenitev in poenostavijo naloge v skladiščih in proizvodnih obratih. Na kratko: izdelki, ki spodbujajo dobro počutje in varnost, da bi osebju pomagali, da deluje po najboljših močeh.

Dolgo in uspešno sponzorstvo

Naša strast do pomoči ljudem, da delujejo po svojih najboljših močeh, je razvidna tudi iz naše dolge zgodovine sponzorstva posameznih športnikov in večjih športnih dogodkov. V preteklih letih smo podprli številne slavne športnike, vključno z rusko rokoborsko legendo Aleksandrom Karelinom in trenutno mlado švedsko igralko golfa Julio Engström, ki je bila leta 2018 imenovana za Novinko leta na Ladies European Tour in osvojila bron na Evropskem prvenstvu mešanih ekip. Nad Julijinim uspehom smo navdušeni in ji želimo vse dobro v prihodnjih letih.

Imamo tudi dolgo in ponosno zgodovino uradnega sponzorja svetovnega prvenstva v hokeju na ledu IIHF. Pravzaprav turnir podpiramo vsako leto od leta 1989. Če redno spremljate hokejske tekme, lahko večkrat vidite logotip AJ. Kot običajno bomo na majicah sodnikov, saj tako kot mi in naši izdelki naredijo veliko razliko, ne da bi kdaj ukradli soj žarometov! Naj zmaga najboljša ekipa.