Kako izbrati zunanje predpražnike

Kako izbrati zunanje predpražnike

Čevlji poberejo veliko zemlje in umazanije z zunanjih površin. To lahko vključuje blato, živalske iztrebke, itd. Vstopanje v prostor s temi čevlji lahko spodbudi širjenje mikrobov, kar poveča tveganje za bolezni. Nepraktično je predlagati, da bi se ljudje ob vstopu v pisarno ali javno zgradbo sezuli, zato je druga rešitev odstranjevanje umazanije s čevljev s predpražniki, ki niso le estetski dodatek stanovanju ali pisarni, ampak tudi prva obrambna linija pred umazanijo. Spodaj so obravnavane ključne točke, ki vam lahko pomagajo pri izbiri pravega predpražnika.

Materiali

Ena najpomembnejših stvari, ki jo morate upoštevati, je material, iz katerega je izdelana podloga. Izberite trpežne materiale, odporne na vremenske vplive, kot so nepremočljiva kokosova vlakna. Odlična izbira so tudi gumijasti predpražniki. Če je območje, kamor boste postavili podlogo, odprt, nepokrit prostor, potem izberite podlogo, ki je zasnovana s porami ali luknjami. Takšne preproge omogočajo uhajanje vode in s tem preprečujejo nabiranje vode.

Površina

Zunanje preproge so zelo uporabne, saj so nameščene na območjih z večjim številom korakov. Zato je pomembno, da izberete podloge, ki imajo teksturirano površino. Abrazivne površine so zasnovane tako, da strgajo in odstranijo trdovratno umazanijo in blato ter ujamejo ostanke. Pomembno je, da izberete nedrseče predpražnike za kraje, kjer je veliko dežja in snega. Morda bi bilo dobro namestiti tudi strgala za obutev skupaj s predpražniki, da bi spodbudili ljudi, da najprej postrgajo odvečno blato s svojih čevljev, preden uporabijo predpražnike.

Dimenzije

Eden najboljših načinov za zagotovitev, da so predpražniki izbrani ustreznih velikosti, je, da se ujemajo z vrati, zunaj katerih jih nameravate postaviti. Poleg tega morajo imeti uporabniki možnost, da obe nogi udobno postavijo na podlogo. Pomembno je upoštevati tudi debelino zunanjih predpražnikov. Če je podloga pretanka, lahko pri odpiranju vrat zdrsne in se zatakne. Naložba v velike predpražnike s poševnimi robovi in površinami lahko pomaga pri preprečevanju nesreč.

Za pisarne in domove so lahko industrijski predpražniki dobra izbira za zunanjo uporabo zaradi svoje vzdržljivosti. Na voljo je široka paleta zunanjih predpražnikov, ki so primerni za različne namene. Preverite na spletu.