Osem načinov, kako uživati v poletju, ko ste v službi

Osem načinov, kako uživati v poletju, ko ste v službi

Ali v poletni sezoni delate s polnim delovnim časom? Se bojite, da boste zamudili vse lepo sončno vreme? No, ne skrbite – z malo načrtovanja in nekaj preprostimi triki lahko še vedno uživate v stvareh, ki jih prinaša ta letni čas. Preberite osem spodnjih nasvetov, ki vam bodo pomagali do čudovitega poletnega občutka!

1. Pridobite zložljivo pohištvo

Z zložljivimi stoli in mizami lahko vi in vaši sodelavci kar najbolje izkoristite sonce! Pa naj bo v parku ali na parkirišču!

2. V službo hodite peš ali s kolesom

Ali živite v bližini službe, da lahko greste peš ali s kolesom? Izkoristite to in se predajte svežemu zraku ter se dnevno gibajte.

3. Zbudite se prej

Vstajanje iz postelje eno uro prej poleti ima več prednosti. Lahko greste teč, pojeste zelo dolgi zajtrk zunaj ali počnete kar koli drugega, kar vam bo resnično dobro začelo dan.

4. Naredite nekaj družabnega s kolegi

Izkoristite priložnost za druženje in zabavo s sodelavci. Načrtujte aktivnost po službi, kot je peka na žaru ali pijača v lokalnem pivskem vrtu.

5. Ustvarite poletni seznam predvajanja

Mnogi ljudje delajo bolje, ko se predvaja glasba. Naredite seznam poletnih uspešnic, ki dvignejo vaše razpoloženje in poskrbijo, da bo delovni dan potekal gladko.

6. Pripravite poletno torbo za pobeg

Spakirajte torbo z brisačo, kremo za sončenje, kopalkami in drugimi poletnimi stvarmi, nato pa jo pospravite v avto ali v službo. Potem ste vedno pripravljeni, da se odpravite naravnost na plažo ali v park, kadarkoli vas zagrabi ta želja.

7. Imejte športni dan s kolegi

Šport na prostem s sodelavci je odličen način za krepitev timskega duha in izkoriščanje lepega vremena. Morda popoldanski nogometni turnir, tenis na mivki ali pa hiter met frizbija ob kosilu – glavno je, da to počnete skupaj.

8. Privoščite si piknik

Zamenjajte običajno kosilo s prijetnim piknikom v travi. Če imate srečo, da imate skupen vrt s klopmi za piknik, ga vsekakor uporabite! To bo ceneje kot jesti v restavraciji in vam daje čas za počitek in sprostitev, preden se vrnete na delo.