Popolne pregrade za vsako pisarno: predstavljamo serijo pregrad Split

Popolne pregrade za vsako pisarno: predstavljamo serijo pregrad Split

Pozdravite serijo pregrad Split, novo pol-akustično linijo pregrad za pisarne AJ Proizvodov. Split je ustvarila hišna oblikovalka AJ Product Elin Basander André in je cenovno ugodna možnost, ki zagotavlja zasebnost, hkrati pa absorbira nekaj hrupa v prostoru. Ponudba Split vam ponuja veliko izbire, da najdete najboljšo rešitev za svoje delovno mesto!

"Serija Split screen združuje prilagodljivost in praktičen, a sodoben dizajn, tako da lahko definirate različne prostore, pomagate zmanjšati del hrupa v prostoru in zagotovite zasebnost," pojasnjuje Elin.

Izdelek, zasnovan z mislijo na okolje, čas transporta in natančnim nadzorom nad uporabljenimi materiali.

"Eksperimentirali smo z materiali in debelino, da bi uporabili čim manj surovin, da bi čim bolj zmanjšali vpliv na okolje. Materiali, ki smo jih izbrali, so PET filc, ki ima majhen vpliv na okolje, v kombinaciji s cevastimi jeklenimi okvirji, ki bodo zdržali dolgo časa. dolgo,« pravi Elin.

Popolno za sodobno pisarno

Zahvaljujoč majhni teži je serija Split idealna za današnje pisarniško okolje, saj je pregrade enostavno premikati, ko je to potrebno. Pregrada za stoječo mizo je kot nalašč za postavitev na konferenčno mizo ali mizo v jedilnici, da ustvarite začasna delovna mesta in zasebne sfere, zaradi česar je popolna za prilagodljive pisarne, ki temeljijo na dejavnostih in za šole.

Pregrade so na voljo v štirih barvah, štirih oblikah in s štirimi edinstvenimi funkcijami, kar uporabniku omogoča enostavno prilagajanje postavitve pisarne in ustvarjanje enotnega videza na delovnem mestu. Poleg praktične uporabe se lahko stenske plošče uporabljajo tudi kot dekoracija; enostavno je ustvariti edinstven dizajn z mešanjem pregrad različnih barv.

Poleg pametnih funkcij Split ustvari toplo in prijetno vzdušje v prostoru. Izbirajte med klasičnimi sivimi toni ali dodajte nekaj barve z možnostmi zelene in bordo.

"Klobučevina daje zaslonom preprost, a topel videz, medtem ko mrežni vzorec v klobučevini ustvarja strukturo. Izbrali smo sivine, ki ustrezajo večini stilov in dodali topel zeleni ton, ki se dobro prilega pisarnam z veliko rastlinami. Kot poudarek smo izbrali vinsko rdeč ton, ki se lepo ujema z rožnatimi odtenki,« pravi Elin.

4 načini za uporabo pregrad Split


1. Na steni: Akustične plošče absorbirajo zvok in dajejo prostoru prijeten občutek. Zmešajte različne velikosti in barve, da ustvarite dizajn po meri.

2. Na mizi: Namizne stoječe pregrade lahko uporabite za zagotavljanje zasebnosti in zmanjšanje hrupa pri ustvarjanju začasnih delovnih mest na večji mizi. Preprosto jih je mogoče premikati, zaradi česar so idealne, če prostor včasih uporabljate za skupno delo, drugič pa kot miren delovni prostor.

3. Na namizje: Namizne predelne stene namestite na eno, dve ali tri strani mize, odvisno od vaših potreb. Popolne so za ustvarjanje zasebnih delovnih prostorov in zmanjšanje ravni hrupa.

4. Na tleh: Talne pregrade lahko uporabite kot pregrade za ločevanje različnih območij. Majhna teža omogoča preprosto premikanje predelnih sten in ustvarjanje "sob v sobi". Še posebej so primerne za pisarne odprtega tipa.