Kako ustvariti red okoli delovne mize

Kako ustvariti red okoli delovne mize?

Imate stabilno delovno mizo, ki je prilagojena vam in vašemu delovnemu položaju? No, potem je polovica zahtev za dobro opravljanje dela že izpolnjenih. Druga polovica se nanaša na delovno okolje na splošno. Je organizirano tako, da imate vse, kar potrebujete, pri roki? Tukaj je nekaj nasvetov, kako ostati 100 % na vrhu svojih orodij, da boste lahko delali učinkovito.

Stenske plošče za orodje

Plošča z orodjem na steni, nad delovno mizo, je popolna, če želite ostati organizirani in imeti svoje najpogosteje uporabljeno orodje pri roki. Paneli so na voljo v različnih velikostih in se lahko montirajo vodoravno in navpično, odvisno od pogojev prostora. Da dobite rešitev za svoje potrebe, lahko ploščo dopolnite z različnimi kavlji in držali ter jih namestite kamor koli na perforirano površino plošče.

 

Mobilne table za orodje

Ali včasih delate drugje kot za delovno mizo? Potem je stabilna mobilna deska za orodje praktična, saj jo lahko preprosto vzamete s seboj kamorkoli greste. Ker je mobilna deska za orodje na voljo v različnih širinah in s ploščami na obeh straneh, ponuja tudi veliko prostora za shranjevanje. Hkrati plošča prihrani prostor, saj jo lahko potisnete blizu sosednje stene, ko ni v uporabi.

 

Delavniški vozički različnih vrst

Imamo tudi druge robustne rešitve na kolesih, ki so primerne kot mobilna delovna postaja in kot pohištvo za shranjevanje. Vozički za orodje in vozički s policami so na voljo v številnih različicah, ki so se vse izjemno dobro izkazale v delavnici, skladišču in drugih težkih delovnih okoljih, kjer je pomembno nemoteno shranjevanje. S svojo visoko nosilnostjo voziček za orodje služi tudi kot praktičen transportni pripomoček.

 

Robustne kovinske omare

Ali želite imeti svoje stvari pod ključem? Klasične kovinske omare nudijo učinkovito in varno shranjevanje ročnega orodja, orodja vseh vrst, zaščite sluha, kablov in drugih stvari, ki jih želite imeti pri roki pri različnih delih. Na voljo v različnih dimenzijah. Samo poiščite omarice s prašnim premazom in trpežnim zaključkom, ki bodo ustrezale večini okolij. Po potrebi lahko notranjost dopolnite z dodatnimi policami in drugimi dodatki.

 

Celoviti kompleti omar za orodje

Imate veliko drobnih dodatkov ali rezervnih delov, ki jih je treba ločeno sortirati? Potem je lahko rešitev celoten komplet omar za orodje. Te omare so pogosto prilagodljivo opremljene s predali ali plastičnimi zabojčki za učinkovito shranjevanje orodja in majhnih predmetov. Poleg tega imajo robustno konstrukcijo in so zato zelo primerni za delavnice in druga okolja z visokimi zahtevami glede vzdržljivosti.

 

Regali, ki povečajo prostor za shranjevanje

Potrebujete veliko prostora za shranjevanje okoli svojega delovnega mesta? Potem je prilagodljiv in vzdržljiv regalni sistem dobra rešitev. Ponujamo več robustnih sistemov regalov, ki jih je enostavno razširiti in prilagoditi vašim potrebam, ne glede na to, ali potrebujete odprto, skrito ali mešano skladiščenje. Elementi so na voljo v različnih višinah, širinah in globinah – lahko pa jih dopolnite tudi z več policami – vse za kar največji izkoristek prostora.