Kakovost prihaja od znotraj (pogosto iz naših lastnih tovarn)

Kakovost prihaja od znotraj (pogosto iz naših lastnih tovarn)

Kakovost, ki prihaja od znotraj, je značilna lastnost naše ponudbe, saj je skoraj tretjina naših izdelkov izdelana v lastnih tovarnah na Poljskem, Slovaškem in v Litvi. Tukaj izdelujemo vse od pisarniškega pohištva in sedežnih garnitur do regalov in omar za oblačila, da bi dosegli visoke standarde natančnosti in kakovosti. Vse to počnemo z namenom ustvarjanja dobrega delovnega okolja za vas in vaše sodelavce.

Popoln nadzor nad kakovostjo


Lastna proizvodnja je temelj naše strategije zagotavljanja kakovostnih izdelkov po dostopnih cenah. Zavestno smo se odločili, da bomo veliko naših izdelkov razvili in izdelali sami. To nam omogoča nadzor nad celotnim procesom, od prepoznavanja začetne zahteve do dobave končnega izdelka. Celoten proizvodni proces v lastni režiji olajša ustvarjanje pohištva in opreme z individualnim slogom ter hkrati oblikovanje izdelkov, ki ustrezajo trenutnim zahtevam trga.

Tri tovarne s pomembno vlogo


Izdelke v lastnih tovarnah izdelujemo že od devetdesetih let prejšnjega stoletja. Tovarna pohištva AJ v mestu Redzikowo na Poljskem, ki je blizu Gdanska, proizvede večino našega lesenega pohištva. Tukaj nastajajo naše mize, omare, knjižne police in predalniki, skupaj z našimi konferenčnimi mizami in pohištvom za jedilnice. V naši drugi tovarni, AJ Metal Design v Trnavi na Slovaškem, izdelujemo omare za oblačila, omare za shranjevanje in regalne sisteme iz jeklene pločevine. Od leta 2016 smo tudi partner v litovskem podjetju za proizvodnjo pohištva v Kalvariji v Litvi, ki smo ga v celoti kupili leta 2022. Tu izdelujemo pohištvo s poudarkom na tekstilu, na primer lastne sedežne garniture in dušilnike zvoka. Tri tovarne skupaj proizvedejo slabo tretjino našega asortimana in tvorijo hrbtenico naše ponudbe blaga.
Oseba, ki navija jekleno pločevino skozi stroj
Človek uporablja stroj za rezanje lesenih desk na želeno velikost

Produktno usmerjeni procesi



Ker so naši interni izdelki razviti v tesnem sodelovanju z našimi oblikovalci, so vse faze proizvodnega procesa zasnovane tako, da ustrezajo našim tovarnam. Vsak kos sestavljanke je skrbno načrtovan in racionaliziran v skladu z našimi cilji kakovosti, od procesov, strojev in materialnih tokov, do strokovnega znanja in izdelave, osebja, do lakov in barv. Nenehne kontrole kakovosti in nenehni ukrepi za izboljšanje so ključni del naših proizvodnih procesov in seveda imata obe naši tovarni certifikat ISO 9001.

Skrbno izbrani materiali

Naše tovarne so opremljene z najnovejšimi stroji in orodji, vsaka dobava materialov pa je temeljito preverjena, da se zagotovi, da ustreza našim specifikacijam. Naše dobavitelje skrbno izbiramo na podlagi njihove sposobnosti pravočasne dobave prave kakovosti in po pravi ceni. Poleg tega morajo upoštevati naš kodeks ravnanja in upoštevati našo politiko kakovosti in okolja. Kjer je le mogoče, izberemo obnovljive in reciklirane materiale ter FSC-certificiran les in zeleno jeklo.

Kakovosten čas v službi

Lastne tovarne nam ne dajejo le popolnega nadzora nad našo paleto izdelkov, temveč smo tudi boljši pri nakupu izdelkov, saj razumemo proizvodni proces in vemo, katere zahteve morajo izpolniti naši dobavitelji. Rezultat: širok nabor izdelkov, ki vam in vašim sodelavcem omogočajo kakovostno preživljanje časa na delovnem mestu.