Naše lastno oblikovanje: od potrebe do končnega izdelka

Naše lastno oblikovanje: od potrebe do končnega izdelka

Kakovost cenimo tako visoko, da imamo popoln proces za razvoj novih, boljših izdelkov. Zahvaljujoč našemu oblikovalskemu oddelku lahko ustvarimo pohištvo in notranjo opremo z lastnim edinstvenim slogom, pri tem pa izdelke prilagodimo trenutnim potrebam trga. To pomeni, da smo lahko prepričani, da bo kupec dobil izdelek, ki bo ustrezal njegovim potrebam, ki zagotavlja funkcije in udobje, ki ga potrebujete za kakovostno preživljanje časa pri delu, leto za letom.

Dobro načrtovan razvojni proces

Dobavljamo pohištvo in opremo za vse vrste delovnih mest, od pisarn, skladišč in tovarn, do šol in javnih okolij. Da bi zagotovili, da naši izdelki izpolnjujejo visoke zahteve glede kakovosti, se pogosto odločimo, da jih bomo razvili sami, pogosto iz nič. Pri tem si pomagamo s podrobnim procesom, ki nam omogoča popoln nadzor nad celotno verigo, od oblikovanja in izbire materiala do proizvodnje, pakiranja in dostave stranki.

Zadovoljevanje potreb

Razvoj izdelkov se vedno začne s potrebo, ki jo je treba obravnavati. To lahko pomeni bodisi spremembo obstoječega izdelka, bodisi izpolnjevanje prihodnjega trenda na poti na trg. Pobuda lahko izvira iz naše lastne organizacije ali od strank in dobaviteljev.

Dizajn, ki rešuje vsakodnevne težave

Najprej izvajamo naše raziskave, se pogovarjamo z uporabniki, medtem ko sestavljamo zahteve glede kakovosti in okolja. Nato se na podlagi oblikovalskih nalog začne delo skiciranja izdelka, ki ustreza potrebam in olajša življenje končnemu uporabniku. Poudarek našega oblikovalskega dela je na kakovosti, funkciji in varnosti ter na zmanjšanju vpliva izdelka na okolje.

Proizvodnja na Švedskem in v Evropi

Večino našega oblikovalskega dela in razvoja izdelkov poteka v tesnem sodelovanju z našimi tovarnami na Poljskem in Slovaškem, včasih pa sodelujemo tudi s švedskimi proizvajalci. Sodelujemo pri vsem, od razvoja prototipov, do razprav o izbiri materiala, oblikovalski rešitvi in načinu izdelave. Vključuje tudi razvoj embalaže, ki bo zmanjšala tveganje poškodb pri transportu in je čim bolj okolju prijazna.

Od poskusnih naročil do testiranj

Prototip se ocenjuje na podlagi parametrov, kot so varnost, vzdržljivost, moč, dizajn in funkcija. Preverjeni so tudi vizualni vidiki robustnosti, kakovosti in površinske obdelave. Ko prototip odobri projektna skupina, začnemo postopek izdelave prvega vzorčnega naročila. Na tej stopnji pogosto pošljemo vzorec izdelka akreditiranemu inštitutu za testiranje, da pridobimo nepristransko mnenje o kakovosti izdelka.

Čas je, da osrečimo naše stranke

V predzadnjem koraku se izvedejo popolni pregledi, da se zagotovi, da izdelek izpolnjuje vse dele specifikacije zahtev projektnega povzetka. Z vsemi dovoljenji lahko izdelek vključimo v naš asortiman in ga damo na voljo našim strankam. Če smo svoje delo vodili po načrtih, potem bo izdelek kmalu naredil tisto, čemur je namenjen: zadovoljil potrebo in pomagal ljudem, da se dobro počutijo na delovnem mestu.