Pomagamo vam pri kakovostnem preživljanju časa v službi

Pomagamo vam pri kakovostnem preživljanju časa v službi

Obstaja več dobrih razlogov za izbiro izdelkov iz ponudbe izdelkov AJ, če nameravate izboljšati svoje delovno mesto. Ugodne cene, pestra ponudba in hitra dostava so le nekateri izmed njih, drugo pa je naša usmerjenost v kakovost. To zagotavlja, da naši izdelki izpolnjujejo svojo funkcijo in imajo dolgo življenjsko dobo. To dosegamo s kombinacijo skrbnih procesov nabave in zagotavljanja kakovosti z lastnim načrtovanjem in proizvodnjo, ki nam skupaj dajeta nadzor nad celotnim procesom, od prepoznavanja začetne zahteve do dobave končnega izdelka. Izvedite več o našem pristopu h kakovosti in o tem, kako lahko pomaga preživeti kakovosten čas na delovnem mestu.

Dizajn, ki rešuje vsakodnevne težave

Naš cilj je dobaviti pohištvoin opremo, ki pripomore k večji produktivnosti in učinkovitosti delovnega okolja z reševanjem težav, s katerimi se ljudje vsak dan srečujejo na delovnem mestu. Eden od načinov, kako to dosežemo, je lasten oblikovalski oddelek. To nam omogoča, da ustvarjamo kakovostne izdelke z individualnim slogom in hkrati oblikujemo izdelke, ki ustrezajo trenutnim zahtevam trga.


Pomembno je, da so naši izdelki pravilno zasnovani že od samega začetka, da delujejo v krožnem gospodarstvu in omejujejo možnost odpadkov, ki bodo končali na odlagališču. Zato se naš proces oblikovanja osredotoča na kakovost, funkcionalnost in možnosti za ustvarjanje izdelka z dolgo življenjsko dobo.

Preberite več

Proizvodnja v naših tovarnah

AJ Produkter ima v lasti dve tovarni, eno na Poljskem in eno na Slovaškem. Nadzor nad lastno proizvodnjo koristi nam in našim strankam, ko gre za razvoj novih izdelkov in naš pretok blaga, saj zagotavlja, da je približno tretjina našega asortimana vedno na voljo, ko je to potrebno. Zaradi tovarn smo tudi boljši pri nakupu izdelkov, saj razumemo proizvodni proces in vemo, katere zahteve morajo izpolnjevati naši dobavitelji.

Še več, naše lastne tovarne zagotavljajo, da lahko vzdržujemo visoke standarde kakovosti za naše izdelke, saj smo lahko prepričani, da je proizvodni proces zasnovan tako, da vsakič daje najboljše možne rezultate.

Preberite več

Nenehno zagotavljanje kakovosti

Preden v našo ponudbo dodamo nov izdelek, ga mora najprej odobriti naš oddelek za kakovost. Sprejemamo stalne ukrepe za zagotavljanje kakovosti in spremljamo morebitne pritožbe, da zagotovimo, da naši izdelki dolgoročno še naprej izpolnjujejo naše visoke standarde. Številne naše izdelke ocenjujejo neodvisni inštituti za testiranje, da zagotovijo njihovo visoko kakovost.

Preberite več

Izdelki trajne vrednosti

Da bi bili naši izdelki aktualni zdaj in v prihodnosti, spremljamo najnovejše trende in razvoj na vseh področjih, kjer poslujemo. Naše raziskave se osredotočajo predvsem na dolgoročne trende, tako da lahko ponudimo izdelke s trajno vrednostjo, saj se moda spreminja, funkcija pa traja vse življenje.