Optimizirajte svoje skladišče s pomočjo naših strokovnjakov

Optimizirajte svoje skladišče s pomočjo naših strokovnjakov

Naša projektna prodajna ekipa ima dva cilja: ustvariti idealno skladiščno rešitev za vaše potrebe in vam čim bolj olajšati proces. Da bi to dosegli, vas podpiramo vse od faze načrtovanja do dneva, ko se vselite, na podlagi našega preizkušenega projektnega modela.
Ljudje na ogledu v skladišču

Strokovnjaki za optimizacijo prostorov

Oblikovanje in opremljanje učinkovitega skladišča je velika odgovornost. Zato je lahko zelo koristno, če imate namensko ekipo strokovnjakov za skladišče, na katere se lahko zanesete. Podpiramo vas od faze načrtovanja do vselitve – ne glede na to, ali morate opremiti en sam delovni prostor ali opremiti celotno skladišče.

Noben projekt ni prevelik ali majhen, da vem ne bi lahko pomagali. Specializirani smo za povečanje vaše skladiščne zmogljivosti na podlagi vaših meritev in preoblikovanje vaših načrtov toka, da ustvarite skladišče, v katerega se lahko vselite. Druga naša prednost je, da vse naše sisteme regalov izdelujemo v podjetju, kar nam omogoča popoln nadzor nad vsem, od zasnove in izbire materialov do končnega izdelka.

Oseba, ki dela s programsko opremo za načrtovanje prostora na računalniku

Od analize do popolnega predloga

Začnemo tako, da obiščemo vaše delovno mesto in opravimo temeljito analizo vaše situacije in zahtev. Kakšne količine blaga shranjujete? Kakšen je promet? Koliko paletnih regalov potrebujete? Ali bi bili uporabni mobilni ali potisni regali? Ali naj kombiniramo različne vrste regalnih sistemov? Katera dvižna oprema bo najučinkovitejša?

Vedno je veliko vprašanj. Da bi jim odgovorili, ustvarimo 3D postavitev, ki jasno prikazuje, kako najbolje izkoristiti vsa področja vaše stavbe. Očitno vključujemo mize za pakiranje, pobiralne police, omare za shranjevanje, zabojnike za recikliranje itd., da dobimo čim bolj popolno sliko.

Notranjost skladišča s paletnimi regali in prostorom za odpremo

Razmišljamo vnaprej – in pokrivamo vse

Mnoga podjetja pri opremljanju svojih prostorov upoštevajo le svoje neposredne potrebe. Mi pogledamo nekoliko vnaprej in v svoje načrte vključimo vaše morebitne prihodnje zahteve, da zagotovimo, da bo vaše skladišče zadovoljilo tudi vaše dolgoročne potrebe. Velik poudarek dajemo tudi funkcionalnim vidikom, kot sta pretok blaga in ergonomija.

Potek dela temelji na našem preizkušenem modelu projekta. To pomeni, da skupaj z vami predelujemo predlog in prilagajamo postavitev in izbiro izdelkov, dokler ne boste zadovoljni. Nato izdelke naročimo, jih dostavimo in sestavimo na kraju samem. Ker za vse poskrbimo mi, se morate samo pripraviti, da boste kar najbolje izkoristili uspešne rezultate.

Woman sitting at a desk working
Meeting room with tables and chairs

Rešitve za celotno delovno mesto ​

Kot vodilni dobavitelj integriranih rešitev za delovna mesta imamo pohištvo in opremo za celotno podjetje. To pomeni, da nudimo strokovno podporo pri oblikovanju pisarn, delavnic, garderob in jedilnic, če in kadar jih potrebujete.

Pomagamo vam prepoznati priložnosti in naredimo vse, da zagotovimo najboljšo možno rešitev za vaše potrebe. Popolnoma brezplačno. Bi radi izvedeli več? Pokličite nas in nam povejte o svojih zahtevah ter približajte svojo rešitev še korak bližje. Tukaj boste našli naše kontaktne podatke.