5 najboljših miz za sedenje/stanje

5 najboljših miz za sedenje/stanje
Po višini nastavljive mize postajajo vse bolj priljubljene, a kako veste, katera je najboljša za vas, ob vedno večji ponudbi na trgu?

Prve stvari, o katerih morate razmišljati, so:

  • Koliko prostora imate?
  • Kakšen je vaš proračun?
  • Kako pogosto jo boste uporabljali?

Če potrebujete več pomoči, si lahko preberete naš preprost vodnik o tem, kako izbrati najboljšo pisarniško mizo.

Ta članek je del našega Končnega vodnika o nastavljivih pisarniških mizah, kjer vam bomo razložili prednosti te vrste mize, vam pomagali razumeti, na kaj morate biti pozorni pri nakupu in predlagali nekaj najboljših možnosti, ki so na voljo za različne načine uporabe. Vse za zagotovitev, da boste dobili najboljšo mizo za svoje potrebe.

Tukaj so naša priporočila za najboljše po višini nastavljive pisalne mize podjetja AJ Produkter.

Cenovno najbolj ugodne po višini nastavljive pisalne mize

Pisalne mize FLEXUS, ravne

Prednosti:

  • Odlična cena
  • Enostavna uporaba
  • Električna nastavitev višine
Pisalna miza FLEXUS ponuja vse, kar potrebujete od pisalne mize in to po ugodni ceni! Pisalna miza je opremljena z zmogljivim elektromotorjem, ki omogoča hitro, enakomerno in brezstopenjsko nastavitev višine s pritiskom na gumb.

Pisalna miza je na voljo v treh barvah namizja: beli, temno sivi in bukovi. Ponuja možnosti za klasičen ali sodoben videz. Laminatno namizje nudi površino, ki je enostavna za čiščenje in je odporna na praske in ima dva kabelska priključka za zmanjšanje nereda kablov okoli delovne postaje. Trden jekleni okvir mize v obliki črke T ima prašno lakirano sivo površino in ker ne potrebuje prečnega nosilca, pušča veliko prostora za noge pod namizjem.

Najboljša ročno nastavljiva stoječa miza

Po višini nastavljiva miza ATTUNE

Prednosti:

  • Mobilna z zaklepnimi kolesi
  • Nagibna delovna plošča
  • Zelo kompaktna
Ta vsestranska, večnamenska miza, je najmanjša stoječa miza med AJ proizvodi in ima po višini nastavljiv okvir, nagibno ploščo in zaklepna kolesca. Zahvaljujoč kompaktni velikosti in kolesom je mizo enostavno premikati in prilagajati različnim uporabnikom in nalogam.

Namizje se enostavno dvigne in spusti s pritiskom na stopalko, ki poganja plinsko vzmet. Ker mehanizem za nastavitev višine ne potrebuje električne energije, vam pri premikanju mize ni treba skrbeti za kable. Namizje je mogoče tudi nagniti za boljši delovni kot pri uporabi prenosnika; palica vzdolž spodnjega roba drži opremo varno na mestu.

Ta pisalna miza je odlična za majhne pisarne in je idealna tudi za domače delo, saj jo lahko ob koncu dneva pospravite tako, da namizje nagnete navzdol in po potrebi znižate višino, da prihranite prostor.

Najboljša po višini nastavljiva miza za vsakodnevno delo

Po višini nastavljiva pisalna miza MODULUS

Prednosti:

  • Gladko delovanje z dvojnim motorjem
  • Več barvnih možnosti na okvirju in namizju
  • Izjemno dolga nastavitev višine
Ta stoječa miza z dvema motorjem ponuja vse, kar potrebujete za vsakodnevno uporabo. Ima daljšo dolžino hoda kot običajno (razlika med najnižjo in najvišjo možno delovno višino), zaradi česar je bolj prilagodljiva in omogoča popolno prilagajanje vsakemu uporabniku. Zahvaljujoč enostavni nastavitvi za programiranje višine sedenja in stanja, se miza vsakič, ko jo prilagodite, vrne v najbolj ergonomsko delovno višino.

Pisalna miza ima trden T-okvir brez prečnega nosilca, kar zagotavlja največ prostora za noge. Vsebuje tudi funkcijo proti trkom, ki zazna ovire in se hitro odzove tako, da ustavi premikanje okvirja, s čimer prepreči morebitno poškodbo samega sebe ali druge pisarniške opreme, medtem ko je miza v gibanju. Namizje ima trpežno in enostavno čistilno laminatno površino, ki je na voljo v črni, beli, hrastovi ali brezovi barvi s črnim, belim ali sivim okvirjem.

Najboljša stoječa miza za domačo pisarno

Stoječa kotna miza NOVUS

Prednosti:

  • Kompaktna kotna zasnova
  • Velik delovni prostor
  • Sodobne barvne možnosti
Ta kompaktna kotna miza je idealna za domače pisarniške prostore, saj nudi popolno ravnovesje,  uporabniku nudi veliko delovnega prostora, hkrati pa zmanjša uporabo talne površine. Na voljo je v treh nevtralnih barvah namizja: črni, beli in glineno sivi, vse s kontrastnimi robovi in možnostjo črnega ali belega okvirja. Električni motor mize je skrit v podstavku in se upravlja s pritiskom na gumb. Enostavno je programirati višino sedenja in stoje, tako da se miza ob vsaki uporabi vrne na idealno delovno višino.

Najboljša stoječa miza za izvršno pisarno

Električna pisalna miza MODULUS, kotna, 2000x2000 mm

Prednosti:

  • Izjemno velik delovni prostor
  • Hitra in tiha nastavitev s tremi motorji
  • Izjemno dolga nastavitev višine

Ta trimotorna, električno po višini nastavljiva miza ima 3-nožni okvir, ki omogoča hitro, tiho in gladko nastavitev višine z mehanizmom proti trčenju, ki je zasnovan za zaščito pred zmečkanjem. Miza ima daljšo dolžino hoda kot običajno (razlika med najnižjo in najvišjo delovno višino), kar zagotavlja večjo prilagodljivost in omogoča prilagajanje mize uporabniku, tako da je enostavno najti idealno delovno višino, bodisi sedeče ali stoječe.

Brez prečnega nosilca je pod mizo veliko prostora za noge, prednjo ploščo pa je mogoče namestiti kot dodatno opremo za skrivanje kablov. Veliko ukrivljeno namizje ponuja veliko delovnega prostora za namestitev računalniških zaslonov, papirologije in drugega. Trpežna laminirana površina, ki je enostavna za čiščenje, zagotavlja, da je miza vedno najboljša in je na voljo v tradicionalnih ali sodobnih barvah, vključno s hrastom, brezo, črno ali belo.

Najboljša dvižna miza na splošno

Električna pisalna miza MODULUS

Prednosti:

  • Gladko delovanje z dvojnim motorjem
  • Več barvnih možnosti na okvirju in namizju
  • Izjemno dolga nastavitev višine
toječa miza MODULUS je s svojo široko funkcionalnostjo ter številnimi možnostmi barv in velikosti najbolj vsestranska miza v ponudbi, ki vsakemu uporabniku ponuja gladek in enostaven način za spreminjanje delovnega položaja skozi ves dan.