Vozički, ki vam lahko malce olajšajo delo

Vozički, ki vam lahko malce olajšajo delo

Običajen delovni dan lahko vključuje dvigovanje veliko predmetov, tako velikih kot majhnih. Imamo vozičke, ki so idealni za skoraj vse vrste paketov, ne glede na njihovo velikost, težo in lokacijo. Večina omogoča tudi premikanje več stvari hkrati in ima delovno višino, ki ščiti hrbet. Toda kakšen voziček je najboljši za vaše delovno mesto?
Voziček s košarami, poln map in papirjev v pisarni

Premikanje stvari po pisarni

V pisarni potrebujete vozičke, ki so enostavni za manevriranje in so zasnovani za premikanje lažjih predmetov, kot so pisarniški material, dokumenti in škatle. Če pogosto premikate isto vrsto stvari, je lahko dobra izbira voziček za dokumente ali pohištvo za shranjevanje na kolesih. To vam omogoča enostavno premikanje celotne vsebine in se izognete nepotrebnemu nakladanju in razkladanju.

Namizni vozički in vozički s policami so vsestranske rešitve v pisarni, ki jih je enostavno naložiti in razkladati. Z dvema ali tremi ravnimi policami so zasnovani za premikanje pisarniškega materiala, kot je kopirni papir.

Kartotečni vozički za viseče datoteke so popolni, če imate veliko količino urejenih dokumentov, ki jih je treba pogosto premikati ali jih želite zlahka pospraviti s poti, ko z njimi ne delate.

Vozički za rednike zagotavljajo, da mape in registratorji stojijo pokonci in jih je mogoče zlahka premakniti, ko je to potrebno.

Vozički s košarami so praktični vozički z eno ali več košarami za manjše predmete. Idealni so za uporabo kot poštni vozički.
Majhna pisalna miza s črnim okvirjem in belim namizjem

NASVETI! Pisalna miza, ki prihrani prostor

Pisalna miza NOMAD je zaradi svoje kompaktne velikosti primerna tako za domačo pisarno kot tudi za manjšo pisarno v podjetju.

  • Trpežna delovna plošča iz laminata
  • Lesen okvir
  • Ujemajte s podobnim pohištvom iz serije NOMAD
Poglejte izdelek

Konference, dogodki in jedilnice

Premikanje pohištva je veliko lažje, če imate vozičke za stole in mize z zložljivimi mizicami. Povečanje ali zmanjšanje števila sedežev v sejnih in konferenčnih sobah ali na začasnih dogodkih, kot so sejmi in razstave, bi moralo biti preprosto.

Gostinski vozički so idealna rešitev za menze, restavracije in šolske jedilnice. S površinami, ki jih je enostavno obrisati, olajšajo čiščenje, kar je seveda pomembno v okoljih, kjer se streže hrana.

Tu so uporabni tudi namizni vozički, ki so na voljo v več izvedbah. Uporabite jih lahko za transport marketinških materialov, kavnih skodelic ali za predstavitvene izdelke.

Vozički z visoko ploščadjo iz nerjavečega jekla so enostavni za čiščenje in so zato popolni za uporabo v jedilnicah, kuhinjah in restavracijah. Višja platforma vozičkov olajša osebju dviganje in sestopanje predmetov, ne da bi se morali sklanjati in tvegati obremenitev hrbta.

 
Zložljiv voziček s platformo z zaščito proti zdrsu na tovorni površini

Vozički za skladišča in tovarne


Trgovski in skladiščni vozički vam pomagajo premikati večje predmete in imajo pogosto samo eno polico. Idealni so za uporabo v skladiščih. Nekateri od teh vozičkov imajo vzmetenje, kar pomeni, da se višina ploščadi spreminja glede na težo tovora.

Rolo zabojniki ali kontejnerji za pakete so vozički na ploščadi z dvema ali več mrežastimi stranicami, ki so zasnovani za prevoz paketov in škatel. Mrežaste stranice zadržijo tovor na mestu, odprte stranice pa olajšajo nalaganje in razkladanje vozička. Obstaja tudi možnost zaklepanja varnostne posode, če želite preprečiti nepooblaščen dostop do blaga.

Razdelilni vozički so idealni za shranjevanje in transport paketov različnih velikosti. Vozički so na voljo v več velikostih, običajno z odstranljivimi stranskimi rešetkami ali vrati, tako da jih je mogoče enostavno nakladati in razkladati.

Vozički za posebne tovore olajšajo rokovanje in premikanje lažjih ploščatih materialov, kot so iverne plošče, steklene plošče, pločevina ali drugo ploščato blago.

Nabiralni vozički poenostavljajo komisioniranje tako v skladiščih kot v delavnicah in so primerni za transport lažjega blaga. Nekateri modeli imajo zložljivo lestev, ki vam omogoča, da dosežete stvari nekoliko višje na policah.
Rolo zabojnik z odprto stranjo, ki je naložen s paketi

NASVETI! Prilagodljivo upravljanje paketov

Kontejner za pakete MANOR prenese težo do 400 kg. Ena dolga stran je odprta, da je nakladanje in razkladanje kar se da preprosto. Kontejner za pakete je enostaven za manevriranje zaradi njenih kolesc, ki se enostavno vrtijo, od katerih sta dve vrtljivi. Idealen je za blago, ki ga je mogoče zložiti v škatle in kartone.

Poglejte izdelek
Voziček s policami je v delavnici naložen s pločevinkami za olje in škatlami

Idealna rešitev za delavnice


Vozički za smeti so stojala za smeti na koleščkih. Plastični zabojniki so odlični za shranjevanje majhnih predmetov in jih enostavno premikate z vozičkom.

Vozički za orodje ali mobilni predali za orodje olajšajo premikanje predmetov iz delavnice tja, kjer jih trenutno potrebujete. Orodja vam ni treba nositi, a ga imate vedno na dosegu roke. Zgornja polica vozičkov za orodje je pogosto prekrita z gumijasto podlogo, kar pomeni, da se lahko uporablja tudi kot delovna površina.

Vozički s policami v robustnejši izvedbi so odlična rešitev za skladišča in delavnice. Če obstaja nevarnost, da bodo predmeti odpadli med premikanjem vozička, razporedite tovor po različnih policah in izberite model z dvignjenimi robovi. Višje izvedbe z več policami lahko uporabite tudi za shranjevanje.

Dvižni vozički so idealni za uporabo kot delovne mize ter za dvigovanje in transport težkih predmetov.
Rumen voziček za stopnice s tremi kolesi na vsaki strani

NASVETI! Vozički za stopnice

Vozički za stopnice olajšajo premikanje posameznih velikih predmetov, tudi če so težki. Vozički za vzpenjanje po stopnicah imajo kolesa, posebej zasnovana za stopnice in se lahko uporabljajo za prevoz blaga po stopnicah navzgor in navzdol. Voziček za vzpenjanje po stopnicah BOYER ima največjo nosilnost 200 kg.

Poglejte izdelek
Ploski voziček, zasnovan za dolgo blago, ki je natovorjeno z lesom

Ploski in dolgi tovorni vozički

Isti tip transportnega vozička je na voljo v izvedbah, primernih tako za lažje predmete kot za težko blago. Vedno preberite podrobnosti o izdelku in se prepričajte, da je voziček zasnovan za težo, za katero ga morate uporabljati.

Vozički za dolge materiale so odlična izbira za prevoz težkega, velikega in zelo dolgega blaga, kot so deske, cevi in palice. Ti vozički so na voljo v več različnih dolžinah, največji pa ima nosilnost 3,5 tone.

Vozički s ploščadjo so na voljo v številnih oblikah in se lahko uporabljajo v večini podjetij. Najbolj robustni vozički prenesejo obremenitve do 650 kg. Njihova kolesa za težka bremena z valjčnimi ležaji omogočajo enostavno premikanje vozičkov, tudi če so obremenjeni s težkimi predmeti. Ploski vozički so na voljo s stranicami in brez njih.

Vozički s platformo so odlični za premikanje, na primer, malo večjih škatel in vreč. Idealni so za prevoz novoprispelih pošiljk v skladišče ali kuhinjo restavracije.

Pazite nase!

Bodite prijazni do svojega hrbta in se poskušajte navaditi, da vedno uporabljate vozičke in dvižne pripomočke, kadar koli je to mogoče. To zmanjša tveganje za obrabo vaših sklepov in obremenitev hrbta. Prava vrsta transportnega vozička naredi delovno mesto bolj ergonomsko.

Vprašajte nas o vozičkih

Če potrebujete nasvet, preden izberete pravi voziček za vaše podjetje, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.


Tukaj boste našli naše pisarniške vozičke