Ergonomski pisarniški stoli za vsa delovna mesta

Nakup pisarniških stolov

 

Zaposleni redno preživijo 7-8 ur na dan v pisarni. Sedenje za tako dolgo obdobje lahko povzroči nelagodje in vodi do različnih mišično-skeletnih motenj, kar lahko posledično povzroči povečano odsotnost in zmanjšano produktivnost. Zato je pomembno, da izberete kakovostno pisarniško pohištvo, ki je ergonomsko oblikovano za zagotavljanje udobja zaposlenim in zmanjšanje tveganja za zdravstvene težave. Preberite naslednje točke, da izveste več o pisarniških stolih in najdete tiste, ki najbolje ustrezajo vašemu delovnemu prostoru.

 

Vrste


Pri AJ Slovenija ponujamo širok izbor pisarniških stolov z različnimi lastnostmi. Če iščete moderne pisarniške stole, ki lahko vašemu delovnemu prostoru dajejo ekskluziven videz, lahko izberete naše npr. stole Watford. Po drugi strani, če potrebujete stole, ki so primerni za zahtevna okolja, so naši stoli za 24-ur odlična izbira. Za manjše delovne prostore so primerni naši stoli Budget. Kontaktirajte nas, če potrebujete pomoč pri izbiri ustreznih stolov.

 

Material


Naši stoli so na voljo v različnih materialih, vključno z usnjem, mrežo, volno, sintetičnim usnjem, tkanino itd. Pri izbiri stolov v ustreznem materialu upoštevajte dejavnike, kot so trajnost, udobje, videz, čistoča, uporaba in kje bodo stoli postavljeni. Na primer, če želite dodati eleganten pridih vaši konferenčni sobi, lahko izberete naše konferenčne stole iz črnega usnja. Vendar, če želite v konferenčni sobi stole, ki so primerni za dolgotrajno uporabo in zagotavljajo udobje, izberite npr. naše mrežaste stole Enfiled. Kliknite na posamezne specifikacije izdelkov, da izveste več o materialih in najdete ustreznega.

Mehanizem


Nudimo pisarniške stole z različnimi mehanizmi, ki lahko pomagajo vašim zaposlenim, da zavzamejo udoben delovni položaj. Na primer, naši pisalni stoli s sinhronim mehanizmom omogočajo, da se naslonjalo in sedež premikata hkrati, kar ohranja optimalen kot in ga je mogoče zakleniti v položaju, ki ga prilagodijo uporabniki. Prav tako prodajamo pisarniške stole z mehanizmi za nagib naslonjala, ki omogočajo neodvisno nastavitev nagiba naslonjala od sedeža in zaklepanje v več položajih. Kontaktirajte nas, da vam pomagamo izbrati stole z mehanizmi, ki bodo najbolj ustrezali vaši pisarni. Naše pisarniške stole lahko kupite na spletu, na voljo so v standardnih barvah, kot so črna, bela, siva, ter v živahnih barvah, kot so rdeča, vijolična, oranžna, rumena itd. Te stole dopolnite z ustreznimi pisalnimi mizam za popolno pisarniško rešitev.

 

Za več nasvetov pri izbiri pisarniškega stola si lahko ogledate naš blog: 5 stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri pisarniškega stola.

Pogosta vprašanja o {prikazanem imenu kategorije}.

Pogosta vprašanja o kategoriji pisarniški stoli - 7 let garancije in hitra dostava