QBUS – shramba za celotno delovno mesto

Z našo prilagodljivo serijo shranjevalnih enot QBUS lahko preprosto ustvarite organizirano delovno mesto! Pohištvo v seriji je izdelano po meri, da se prilega skupaj, zahvaljujoč modularnemu konceptu pa lahko preprosto razširite svojo shrambo, ko se vaše potrebe povečajo – ne glede na to, ali je to v pisarni, vhodu ali konferenčni sobi.

QBUS za pisarno

Ne glede na to, ali potrebujete popolno rešitev za shranjevanje za celotno pisarno ali preprosto iščete kompaktno hrambo za svojo mizo za pisalne potrebščine in osebne stvari, je QBUS popolna možnost. Kombinirajte enote na način, ki vam in vašim sodelavcem omogoča, da povečate prostor za shranjevanje.

S QBUS imate veliko priložnosti za ustvarjanje pisarne s prostorom za shranjevanje, ki je hkrati prilagodljiv in lahko dostopen. Serija vsebuje klasično pohištvo za shranjevanje, kot so knjižne police in omare ter praktične enote za razvrščanje pošte, kot tudi inovativne nove možnosti, kot je shranjevanje v kombinaciji z udobno sedežno površino in osebno shrambo, ki jo je mogoče zakleniti. Mešanje odprtih in zaprtih rešitev za shranjevanje vam omogoča hiter in enostaven dostop do stvari, ki jih najpogosteje potrebujete, hkrati pa zagotavlja, da je vaš delovni prostor dobro organiziran in varuje vaše občutljive dokumente in dragocene predmete.
Ženska stoji pred omarami za shranjevanje in bere knjigo
Ljudje bodo vedno potrebovali prostor za hrambo, vendar njihove potrebe niso več enake in se bodo še naprej spreminjale. Želimo biti v ospredju, ko gre za zagotavljanje pravih rešitev za delovna mesta prihodnosti.
Anna Helgesson, produktni vodja pri AJ Produkter

Več navdiha iz serije QBUS

QBUS za konferenčne sobe

Poskrbite, da bo vaša konferenčna soba učinkovito in navdihujoče delovno okolje z izdelki seije QBUS. Z izbiro praktičnih omaric boste dobili dovolj prostora za shranjevanje vsega, kar potrebujete v sejni sobi, a ne potrebujete vedno zunaj. Druga možnost je, zakaj se ne bi odločili za pametne kombinirane enote, ki poleg dodatnih sedežev nudijo prostor za shranjevanje? Idealno za velika srečanja!

V prostorih, v katerih so čez dan različni ljudje, je potrebna shramba, ki vam omogoča, da stvari vzamete ven ali jih pospravite, odvisno od tega, kaj potrebujete v tistem trenutku. Poskrbite, da imajo dodatki za tablo, beležke, pisala, vrči za vodo, kozarci in druge potrebščine dodeljen prostor v zaprti omari, da bo soba čista in brez motenj.
V sobi se pogovarjajo tri osebe
QBUS je modularna serija, kjer je pohištvo mogoče kombinirati v poljubni konfiguraciji in se brezhibno prilega ne glede na model ali velikost.
Anna Helgesson, produktna vodja pri firmi AJ Produkter

Več navdiha QBUS

QBUS za vhod in salon

S QBUS lahko preprosto opremite prostorsko učinkovit vhod in bivalni prostor, ne glede na velikost. Združite različne modele iz serije za rešitev za shranjevanje, ki vam ustreza, in povečajte površino, medtem ko ima vse svoje mesto. Zaradi tega je tako prijetno za osebje, ki prihaja vsak dan kot obiskovalci, in stranke, ki so tam čez dan.

V prostorih z veliko prometa je pomembno, da je shramba, ki je lahko dostopna tako za stvari, ki jih uporablja več ljudi, kot tudi enote, ki jih je mogoče zakleniti, za osebne stvari. Združite zaprto in odprto shrambo za vabljivo okolje, kjer je prijetno posedeti in se družiti, opraviti razgovor za službo in shraniti tisto, kar trenutno ne potrebujete.
Zofa
Serijo QBUS smo razvili, ker smo videli veliko potrebo po seriji za shranjevanje za celotno delovno mesto, od vhoda do mize.
Anna Helgesson, produktni vodja pri firmi AJ Produkter

Več navdiha QBUS

Pridobite pomoč naših strokovnjakov za projektiranje!

Potrebujete pomoč pri ustvarjanju pisarne, ki spodbuja fizično in duševno dobro počutje? Prostor, ki je hkrati funkcionalen in navdihujoč? Naj prevzamejo nadzor naši strokovnjaki za oblikovanje: od začetnega predloga do dostave vam lahko pomagamo ustvariti vaše idealno delovno mesto brez dodatnih stroškov!
Vrsta organizacije
Vnesite vaše sporočiloPripnite dokument
S klikom na Pošlji potrjujem, da sem prebral politiko zasebnosti.