Namigi in ideje za božično zabavo v pisarni

Nasveti in ideje za vašo pisarniško božično zabavo

Bliža se božič, skupaj s sezono božičnih zabav! Božična zabava s sodelavci v pisarni je odlična priložnost, da se malo bolje spoznate in pogovorite še o čem drugem kot o službi. Tukaj je nekaj preprostih nasvetov, ki vam lahko pomagajo pripraviti zares nepozaben večer!
1. Ustanovite organizacijski odbor. Lažje in veliko bolj zabavno je načrtovati zabavo z drugimi ljudmi. Dobili boste več idej in lažje boste poskrbeli, da bo zabava ustrezala vsem.

2. Dobri okraski lahko naredijo razliko. Najem lokala za zabavo je odličen način za pobeg od dela. Toda če je vaš proračun omejen, si tega morda ne boste mogli privoščiti. V tem primeru je zabava v pisarni boljša in cenejša možnost. Pomanjkljivost je lahko v tem, da je težko ustvariti dobro vzdušje za zabavo. Ne glede na to, za katero možnost se odločite, lahko veliko dosežete s postavitvijo dobro oblikovane dekoracije, ki žurerje spravi v dobro voljo že na začetku.
Zaposleni se pripravljajo na zabavo v podjetju in postavljajo zložljive stole
Stabilen zložljivi stol ABERDEEN
17,00 €
Zbiranje zložljivih miz za postavitev zabave
5 okroglih zložljivih miz + voziček za mize MIKA
837,00 €
3. Naredite skupni seznam predvajanja. Dobra glasba lahko polepša vzdušje na vsaki zabavi. A kot veste, imamo ljudje različne glasbene okuse. Rešitev je, da na Spotifyju sestavite skupni seznam predvajanja in potem si lahko vsak izbere svoje najljubše skladbe.

4. Zložljivo pohištvo vam daje prilagodljivost. Zložljive mize in stoli so idealna rešitev za zabavo, še posebej, če je prostor omejen. Tovrstno pohištvo prav tako olajša hitro spremembo postavitve prostora, ko se premaknete s pijače pred večerjo na samo večerjo in nato na ples. Enostaven dostop do zložljivih miz in stolov pomeni tudi, da bo pohištvo na voljo za praznovanja skozi vse leto in še vrsto let.

5. Organizirajte nekaj zabavnih iger. Tekmovanja in druge dejavnosti, ki spodbujajo ljudi k sodelovanju, so pogosto dobra prelomnica ledu in pomagajo graditi timski duh. Izberite nekaj preprostih, jasnih iger in tekmovanj in jih izvajajte ves večer. Kviz je odlična ideja, ki ponuja veliko raznolikosti!

6. Ne pozabite na posebne prehranske zahteve! Poskrbite, da boste izvedeli o alergijah in prehranskih potrebah ter ponudite vrsto prazničnih jedi za vse, ki se bodo udeležili zabave.

Srečno in lepo se imejte!

Imate načrt za ločevanje odpadkov na zabavi?

Dobro imeti za osebno zabavo