Kako izbrati prave regale

Kako izbrati prave regale

Kakšna vrsta regalov je primerna za vaše podjetje? V AJ smo strokovnjaki za shranjevanje in imamo širok nabor regalov, ki ustrezajo skoraj vsakemu namenu. Da bi vam olajšali izbiro pravega, smo ustvarili kratek vodnik, ki temelji na tem, kakšno obremenitev bo moral vaš sistem za shranjevanje prenašati in kje bo uporabljen. Te osnove vam bodo pomagale sprejeti pravo odločitev.

Regali za lahko shranjevanje

Pisarniško in vsakodnevno shranjevanje

Light in Total sta prilagodljiva in vzdržljiva regalna sistema, ki sta idealna za shranjevanje materialov, kot so knjige, datoteke in arhivske škatle. Regale je enostavno sestaviti in ponovno konfigurirati. Eleganten dizajn omogoča, da jih postavite v pisarno skupaj s škatlami za shranjevanje in nekaterimi lepimi notranjimi detajli, kot so zelene rastline, ki dajejo sodoben industrijski občutek. Vsaka polica lahko nosi obremenitev 150 kg. Regal Light je na voljo tudi v različici nosilnosti 70 kg za lažje skladiščenje.

Kombinirajte vašo hrambo

Tudi z nosilnostjo 150 kg na polico je sistem regalov Mix. Tisto, kar loči Mix od drugih, je, da imate možnost odprtega ali zaprtega prostora za shranjevanje – ali celo mešanico obojega. Regale lahko kombinirate z vrati, predali in drugimi pametnimi dodatki. Police je enostavno namestiti na katero koli višino brez orodja. Mix je na voljo v štirih višinah in štirih širinah, kar zagotavlja prilagodljivo rešitev za vaše potrebe po skladiščenju. Kadar koli ga je enostavno prilagoditi, ponovno konfigurirati in razširiti.

Sistem za pisarno ali skladišče

Če iščete močnejše regale za shranjevanje, priporočamo sistem Power: ime pove vse. Ta regal je zelo primeren za okolja za shranjevanje, deluje pa tudi v pisarni, kjer je treba shraniti nekoliko težje predmete. Ta sistem zahteva preprosto montažo z vijaki in maticami, da mu zagotovi večjo stabilnost. Zahvaljujoč tej konstrukciji ima ta sistem večjo nosilnost 170 kg na polico.

Za bolj groba okolja

Pocinkano za vsako uporabo

Naslednji je sistem regalov Transform, imenovan tako, ker ga je enostavno preoblikovati in razširiti, da ustreza potrebam vašega podjetja. Lahko prenese teže do 190 kg na polico. S svojo pocinkano zasnovo je ta regal primeren za težka delovna okolja, pa tudi za skladiščne prostore in pisarniški arhiv. Stranice so dobavljene vnaprej sestavljene, tako da je edina stvar, ki jo morate storiti, da police pritrdite na okvir na poljubni višini.

Združite regale in delovne mize

Kot že ime pove, je Combo prilagodljiv sistem regalov, ki vam omogoča, da zgradite lastno konfiguracijo in po potrebi preprosto dodate dodatne enote ali police. Na sistem polic lahko priključite vrsto ujemajočih se delovnih miz, da dobite pametno delovno postajo s prostorom za shranjevanje in delovnim prostorom. Combo je primeren za shranjevanje v zahtevnejših delovnih okoljih, kot so delavnice, garaže in gradbeni trgovci. Z gumijastim kladivom jih je enostavno sestaviti brez vijakov in matic. Ta regalni sistem je stabilen brez potrebe po stranskih ali zadnjih opornicah, kar omogoča dostop do polic s katere koli strani. Glede na konfiguracijo, ki jo izberete, lahko vsaka polica prenese obremenitve do 700 kg.

Najmočnejši od vseh

Končno, najmočnejši od naših možnosti regalov. To je izjemno robusten, širok razpon regalov, ki lahko prenaša težko in kosovno blago, vključno z dolgimi materiali in nepaletiziranim blagom v skladiščih. Jeklena konstrukcija s prašnim premazom z izbiro police iz jekla ali iverne plošče vzdrži zahtevna okolja. Na voljo je s stabilizacijsko nogo za pritrditev na tla za izboljšanje varnosti na delovnem mestu. Glede na konfiguracijo, ki jo izberete, je možno naložiti do 1000 kg na polico - ni čudno, da temu pravimo Tough!

Dobavljamo tudi paletne regale, konzolne regale in druge rešitve za shranjevanje, kot so omare za shranjevanje in plastične škatle za shranjevanje, ki ustrezajo vsem zahtevam.